Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.559
- 6.799
- 2.323
Kerimi bu sezon sevmiyorum ama ıyi bir perfonmans gösterecek bu maç bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne demek Suat abi lafı bile olmaz yavgulumsetti ~ iyi geldi mac oncesi . tesekkur ederim.
cok orijinal bir karakterdi - ozgun...
cok da iyi tasidi diziyi - genel anlamda kaliteli oyunculuk yaptigini dusunuyorum.
yeni isini dort gozle bekliyorum.
macimiza donersek,
kanimca kilit denklem ; *erken bir gol cok rahatlatir takimi...
hem biz , hem onlar , ligin en az gol atan takimi . biz 4 onlar 3 gol atmislar. kalesinde ligin en fazla gol goren takimi simdilik- 11 gol . bunun nerdeyse yarisini fb den yemislerdi yanilmiyorsam.
<bu mactan sonra giresun'a 1-0 yenilmisler,... sonrasinda kalelerinde gol gormemisler son 2 mactir...
basta da dedigim gibi , erken bir gol isimizi cok kolaylastirir. gol ve veya geriye dustukleri maclarda *b planlari yok gibi....
ben hocaya inaniyorum. iyi etud etmistir rakibin zayif noktalarini. dilerim bekledigim gibi gecer-erken gol akabinde istedigimiz sonucla haftayi guzel bir galibiyetle kapatiriz.
devre arası gelir ve istatistiklerde yine 15 top kaybışimdi değilse ne zaman??
![]()
Konami stadı gibi. Zemin güzel gözüküyor.
Rüyamda 85. dkya 1-0 geride giriyorduk sonra tankla tüfekle saldırırken boey topu kaptırıyordu bir tane daha yiyorduk kahrolmuştum![]()
neden kasimpasa kac yildir tam kapasite acmiyor stadi bildim bileli tribünün yüzde 70 kapali
????2 saat kaldı
![]()
konuyu terk et????
Maalesef 0 pts yazarim bu musabakaya
Naber zortz ?konuyu terk et
ekibimizin transfer hamlelerinden memnun musun değerli üstadımNaber zortz ?
İnş böyle olmayız maç sonu dkfjsks