- 6 Eylül 2014
- 93.108
- 64.100
- 4.488
puan kaybedersek sebebi bu mesajdır diyenler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
puan kaybedersek sebebi bu mesajdır diyenler
yenerizyener miyiz acaba
Bu olay tam tersi olması lazimdikonuyu terk et
*kadrolarin da - nacizane bize karsi oyandiklari son *hazirlik macimiz da ; rakip adina *golu atan >Ne demek Suat abi lafı bile olmaz yavŞu an ki *kadroları iyi ama erken 1 Gol yerlerse dağılabilirler büyük ihtimalle yav
![]()
okan'a ve takım inancım yüksek. bu sene hep destek tam destek zamanıBu olay tam tersi olması lazimdi
Kazanırsak güzel olur*kadrolarin da - nacizane bize karsi oyandiklari son *hazirlik macimiz da ; rakip adina *golu atan >
orta sahadaki *hajdradinovic'in surpriz sutlarina onlem almaliyiz diye dusunuyorum.
son antalya macinda ise diger balkan oyuncu - skanat bek olmasi lazim-gol atmis, < *pva bu baglamda dikkati olmali.
mac skoru vermekten imtina ediyorum. hissiyatim ve gozlemim ; kazanacagimizi dusunuyorum ve de inaniyorum.
kasimpasa topu rakibe veren bir anlayista yanilmiyorsam. bizim karsilastigimiz klasik orta ve alt sira takimlari gibi acigimizii arayacaklar ve veya kontra, duran top, uzun topla stoper tandemi ile dm bolgemiz civarlarina >havadan atilacak toplarin olasi dusmesini bekleyip >ribaundu alip ani sut , cizgiye inme vb yapmayi dusuneceklerdir tahminim.
son macirlik macimizda *bu plani bize karsi bolca uygulamislardi.
endiselendigim bolgemiz klasik ; sol kanadin butun koridoru geneli...
hayirlisi... bakalim nasil olacak... hissiyatim cok olumlu bu aksama dair...
saygi ve selamlar
etobonun şov yaptığı maç akıllarımızdabu deplasmanı hep yağmurda karda oynardık yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
ders almıyoruz bir türlü. her fark atarız mesajı puan kaybına atılmış bir perçin gibi.Takım umit verici ancak bu forumda rahat alırız 5-6 gol atarız tarzı ne zaman yorum görsem puan kaybı yaşanıyor.
Okan daha yeni forma adaleti dedi gol atan gomisle başlarSefer baslarmi bugun? Nasil kupon sizce? 21 katini veriyor.
Gs kazanir
3.5 gol ust
Sefer atar
Gs 6.5 korner ust
Ekli dosyayı görüntüle 177961
????
Maalesef 0 pts yazarim bu musabakaya
boş konuşup negatif enerji yayma. senin gibiler yüzünden futbolcuların özgüveni kırılıyor millet ıslıklıyor. sus.Ekibimiz keremi durdurabilirse rahat bir galibiyet alacaktir
keremde de suç var kafasına takmadan devam etmesi lazım. boş konuşan tipler her yerdeler.Şu Kerem’i bir salın artık niye bu çocuğa bu kadar tutuldu millet anlamadım. Geçen sezon takımı Marcao ile ayakta tutan tek isimdi. Bu sezon takımda hemen hemen herkes formsuz.