⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• 0

Oy: 0 0,0%
  • 1

• 2

Oy: 1 0,6%
  • 3

• 4

Oy: 1 0,6%
  • 5

Oy: 6 3,4%
  • 6

Oy: 10 5,6%
  • 7

Oy: 64 36,0%
  • 8

Oy: 70 39,3%
  • 9

Oy: 15 8,4%
  • 10

Oy: 11 6,2%

• Kullanılan toplam oy
    178
  • Anket kapatılmış .
puan kaybedersek sebebi bu mesajdır diyenler
images - 2022-09-11T180527.781.webp

Ne demek Suat abi lafı bile olmaz yav :D Şu an ki *kadroları iyi ama erken 1 Gol yerlerse dağılabilirler büyük ihtimalle yav :D
*kadrolarin da - nacizane bize karsi oyandiklari son *hazirlik macimiz da ; rakip adina *golu atan >
orta sahadaki *hajdradinovic'in surpriz sutlarina onlem almaliyiz diye dusunuyorum.
son antalya macinda ise diger balkan oyuncu - skanat bek olmasi lazim-gol atmis, < *pva bu baglamda dikkati olmali.

mac skoru vermekten imtina ediyorum. hissiyatim ve gozlemim ; kazanacagimizi dusunuyorum ve de inaniyorum.

kasimpasa topu rakibe veren bir anlayista yanilmiyorsam. bizim karsilastigimiz klasik orta ve alt sira takimlari gibi acigimizii arayacaklar ve veya kontra, duran top, uzun topla stoper tandemi ile dm bolgemiz civarlarina >havadan atilacak toplarin olasi dusmesini bekleyip >ribaundu alip ani sut , cizgiye inme vb yapmayi dusuneceklerdir tahminim.
son macirlik macimizda *bu plani bize karsi bolca uygulamislardi.
endiselendigim bolgemiz klasik ; sol kanadin butun koridoru geneli...

hayirlisi... bakalim nasil olacak... hissiyatim cok olumlu bu aksama dair...

saygi ve selamlar

*kadrolarin da - nacizane bize karsi oyandiklari son *hazirlik macimiz da ; rakip adina *golu atan >
orta sahadaki *hajdradinovic'in surpriz sutlarina onlem almaliyiz diye dusunuyorum.
son antalya macinda ise diger balkan oyuncu - skanat bek olmasi lazim-gol atmis, < *pva bu baglamda dikkati olmali.

mac skoru vermekten imtina ediyorum. hissiyatim ve gozlemim ; kazanacagimizi dusunuyorum ve de inaniyorum.

kasimpasa topu rakibe veren bir anlayista yanilmiyorsam. bizim karsilastigimiz klasik orta ve alt sira takimlari gibi acigimizii arayacaklar ve veya kontra, duran top, uzun topla stoper tandemi ile dm bolgemiz civarlarina >havadan atilacak toplarin olasi dusmesini bekleyip >ribaundu alip ani sut , cizgiye inme vb yapmayi dusuneceklerdir tahminim.
son macirlik macimizda *bu plani bize karsi bolca uygulamislardi.
endiselendigim bolgemiz klasik ; sol kanadin butun koridoru geneli...

hayirlisi... bakalim nasil olacak... hissiyatim cok olumlu bu aksama dair...

saygi ve selamlar
Kazanırsak güzel olur :D Teşekkür ederim benden de saygılar ve sevgiler :D

Sefer baslarmi bugun? Nasil kupon sizce? 21 katini veriyor.

Gs kazanir
3.5 gol ust
Sefer atar
Gs 6.5 korner ust

7F739D29-8930-4B65-AC38-192267C60242.webp

Şampiyon olmanın tek yolu her zaman fazla gol atan takım şampiyon olur her maç stresle 1-0 2-1e oynarsak şampiyon olamayız eğer rakipleri pozisyona pek sokmuyorsak muslera kalede gereksiz oluyor.

Şu Kerem’i bir salın artık niye bu çocuğa bu kadar tutuldu millet anlamadım. Geçen sezon takımı Marcao ile ayakta tutan tek isimdi. Bu sezon takımda hemen hemen herkes formsuz.

Kerem abartıldığı kadar kötü değil sadece biraz dağınık ama düzelecektir bence. Rashica ve Yusuf'un gelmesi ile gelen rekabet Kerem'i yükseltecektir.

Geri
Üst Alt