⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• 0

Oy: 0 0,0%
  • 1

• 2

Oy: 1 0,6%
  • 3

• 4

Oy: 1 0,6%
  • 5

Oy: 6 3,4%
  • 6

Oy: 10 5,6%
  • 7

Oy: 64 36,0%
  • 8

Oy: 70 39,3%
  • 9

Oy: 15 8,4%
  • 10

Oy: 11 6,2%

• Kullanılan toplam oy
    178
  • Anket kapatılmış .
Güzel oynuyoruz ancak bazen çok bencil hareketler yapıyoruz.

Örnek vermek gerekirse : Yunusun sağdan getirip olivieranın önüne atsa karşı karışya kalacak gitti kaleye vurdu.

Torerria iyi oynuyor tek bir kere top kaybetti oda olur diyelim.

Takımın en iyisi şu anda bana göre ya Olidir yada Gomistir.

edit: Yunusta etkili oynuyor . Beğendim .

İkinci yarı mertens yusuf değişkliği iş yapabilir göreceğiz.
Toreiranın kaybettiği top pva ya yazar.Toreira baskı altındaykenzor bi pozisyonda pas attı

Uzaktan şut atma hevesi nereden çıktı anlamadım.
Rakip defansı 3'e 3 -- 3'e 4 yakalıyoruz bizim oyuncular uzaktan şut çekerek atağın içine ediyorlar.

Ne yazık ki Mertens'ten verim alamıyoruz.
Nerede oynadığı tam olarak belli değil 10 numaranın yaptıklarını yapamıyor forvet arkası gibi ceza sahası içini de karıştıramıyor .

Kerem zaten beni kadro dışı bırakın diye bas bas bağırıyor.
Saçma sapan tercihler yapıyor.
Kanat oyuncularımızın azıcık futbol aklı olsa ilk yarı en az 3 gol atardık.

Lanet gelsin yabancı sınırına.

Son tercihler iyi olsa 3-4 atacağımız maç gayet iyiyiz Mertens sıkıştı kaldı ona çözüm bulup devam etmemiz lazım 60-65 e kadar golü bulursak 4 atarız bunlara ...

Yunus neyse kerem tam bir facia. Giresun maçında da Seferovice uygun durumda pas vermemişti.

Mertens 8.5 gibi oynuyor. Kaleden uzaklaşırsa nasıl verim alacaksın. Sola geçmeli. Anholt bom boş bir oyuncu. Oliveira leş. iyiki Mitso ve mata geldi.

Takımda arkadan itecek taraftar gazı falan olmalı gibi. Pozisyona giriyoruz ama son paslarda hep sıkıntı var.

Oynadığımız maçlar içerisinde en dağınık olduğumuz maç, hiç beğenmedim takımı. Dah kompakt oynayan az pozisyon bulsa da pozisyon vermeyen takımları seviyorum ben bu şekil geldili gittili orta sahanın olmadığı maçlar bana göre kötü maçlar.

biz bu bitiricilik sorunun futbol üstü ruhani filan şekillerde cözmeliyiz baska acıklaması kalmadı

Biraz saçma gelecek ama şu maçta Midsjo olsa 4-1 falan olmuştu. O kadar garip gureba toplar atıyoruz kaptırıyoruz aklım almıyor. Sadece Torreira akıllı oynuyor.

1662918746690.webp

Ücüncü türk hangisi? Sadik, Ertugrul ve ?

Kararsızlık ve son tercihlerdeki basit hatalar yüzünden 1-1 bitti. Kerem ve Yunus'un son tercihleri çok düşündürücü. Bu oyuncular üzerine yerli rotasyonu kurulmuş oldu bir nevi. Sonumuz hayrolsun. Onun dışında takım her an gol atabilecek gibi.

Nazar degmesin cok iyi oynuyoruz

Tek eksiklik son paslar
O ne demek Allahin askina zaten o son paslari yapamazsan iyi takim olamiyorsun ve o son paslari atmak meziyet isi sonradan kazanilmiyor keremde yunusta o paslari atamiyor atamayacakta gelisecek bir hadisede degil

Su kasimpasaya ilk yari 3 4 tane sallayamiyorsan iyi takim filan degilsin adamlar sansa 1 gol daha atsa o paslari atamadigin icin yenileceksin daha 1. dakikada kerem denen yetenek fukarasi amator topcunun atacagi topu kaleye bile gonderemedi kendini vurdu bu adam halen oynuyor ayiptir gunahtir

Geri
Üst Alt