SL 22/23 H:7 | Fenerbahçe 5-0 Alanyaspor | MS | 18 Eylül

Fener top oynamıyor
daha 3 tane daha atar 6-0 biter maç.

Alanya çok gerzekçe oynuyor.
Hele bir korner savunmaları var ki evlere şenlik.

Fener korner kullanıyor Alanya kendi ceza sahasını sadece 5 oyuncu ile savunuyor kornerde.

Velhasıl bu hakemler ve bu rakiplerle bunlar Kadıköy de puan kaybetmez

Başlık bile 2 de kalmış

Kanaryamın hızına yetişemiyor gsc 😝😝😝

ilk yarıda alanyada ne gördünüz de iyi oynuyorlar dediniz cidden anlamadım. alanya en az 5-6 tane gollük pozisyon verdi topla çıkarken. fener de top oynamamasına rağmen çok rahat alan buluyor
Alanyadan 3 4 tane tehlike yapti da beceriksiz herifler var ilerde

Sadece efgan top oynadi. Onu tebrik ediyorum

Alanyanın penaltısı yendi herzamanki gibi.

2. Golde taca gitti korner verdiler gol oldu

Devre arasimi attilar 3. Golu daha demin 2 idi

alanya özürlü takımın teki. farioli de bu özürlü heriflere pas oyunu oynatmaya çalışıyo

Son 10 senedir dalga malzemesi olan fenerin bu sene şakası yok. Ciddi olup sıkı çalışmalıyız, çalıştırmalı Okan Hoca. Artık bizim de hücum savurganlığını bitirmemiz lazım. Adamlar 3'ledi, ha hatayla ha şunla bunla. Hatalar oyunu sonuçta, çatır çutur averaj kasmaya başladılar. Averajla şampiyonluk kaçırdık biz

Fener fizik olarak iyi durumda bizden en büyük farkları bu. Farioli de bu ligde nasıl teknik direktör oluyor anlamıyorum.

Sadece oyun sistemiyle dandik oyuncularla 4,5-0 bitebilecek bir ilk yarı. Önde alan parsalizasyonu, 30-40 metreye sıkışan bir takım, tempo ve pres. Net hoca faktörü. Bizde her mevkide daha iyi oyuncu var, ama oyun adına pek birşey yok. Okan hoca bu 15 günü iyi değerlendirmeli..
Hoca farknyaratmış.34 yaşındaki valencia yıldız oluyor çünkü sadece 20 metrede oynuyor.Topla tüfekle herkes yüklenmiş rakibe çullanmış çarpıyo marpıyo yine onların önüne düşüyo çünkü kalabalıklar rakibi boğuyorlar.Ha gariplik malı hala kanatlara uzun oynayın demediği için 5 ye olurdu

fener mağara futbolunu iyi oynuyor, böyle lige böyle takım.

herifler o kadar rahat ki yedeğe stoper bile almamışlar. biri atılırsa da bu mallar önde baskıya çıkamaz nasıl olsa diye.

Geri
Üst Alt