⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
Yunus, Kerem, sergio, mertens, pva ne yapıyor anlamakta güçlük çekiyorum. Kanatlar hic işlemiyor. Orta sahadan hücuma geçiş çok ağır. Sascha defansta çok yalnız bırakılıyor. Yunus hücumda ne kadar kötü ise defansa da gelmiyor. Muslera Emin hata yapar diye topu oyuna yavaş sokuyor.

Taraftar olarak ilk 10 dakika iyiydik sonrası kocaman 0.

Gomis kötü iyi diyemiyorum adamı besleyemiyorlar ki bir pozisyonda da ağır kaldı dönüp vuramadi.

Kerem ve Yunus statüye guveniyorlsr herhalde. Kerem haftalardır kötü diyoruz da bu Yunus'a ne oldu anlamak güç.

Yusuf, Icardi ve sergio'nun yerine midsjo mu girer artık bilemem ama çıkması gerekiyor.

Oyunumuz düzelmez ise konya 3 puanı alır götürür.
Mertens yine ortasahada defansda mücadele ediyor diğerleri hiç yok oyunda yunus hiç yok kerem sürekli top kaybediyor

yabancı sınırı yüzünden doğru düzgün değişiklik yapılmıyor.

Yaa okan hoca Allah aşkına şu pva ya bir alternatif bul. Ben bu kadar gereksiz bit adam görmedim. Apo mu olur, dübua mı olur, kazımcan mı olur artık o kanatta başka birini dene, yeter yaaa

Sergio mertens gomisin savunma zaafiyetine gecirgenlige sebep oldugunu yaziyorsunuz ama kanatlari konusan yok. Sahada 4 tane kanat oyuncumuz var savunmasi iyi olan tek isim boey. Yunus top rakipteyken yuruyor kerem bir iki defa denedi ama surekli pozisyon kaybediyor.

Beklediğimden daha iyi bir takım buldum Konya iyi bir takımmış ama yine kırılabilir anlar yaşıyorlar gol ve goller bekliyorum ben takımdan

Berkan Rashica İcardi Abdulkerim Yusuf

Girsin
Öncelikle icardi ve abdulkerim

hem mertensden hem oliveiradan yeterince kullanamıyoruz yetmiyor torreira da düşüyor

hocam radikal değişiklik yapmalı ortasaha yapısında

Geri
Üst Alt