⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
Hayirli cumalar. Insallah bugun guzel oyunla guzel bi galibiyet aliriz

Milli arada napcaz biz yav? Umarim 1-2 hazirlik maci ayarlarlar bu arada

Hayirli cumalar. Insallah bugun guzel oyunla guzel bi galibiyet aliriz

* Milli arada napcaz biz yav? Umarim 1-2 hazirlik maci ayarlarlar bu arada
selamlar sevgili serdar,

hazirlik maci yapilacak. <=> okan hocamiz son basin toplantisinda degindi bu konuya... >
ozellikle yeniler, mac ,idman eksigi olanlar ve de kaynasma vb gibi onemli nuanslara yonelik cok iyi bir zaman da olacak bu belirtilen ara...

maca donersek,

momentum dolayli takim,taraftar kisacasi camia tek yurek durumda. bu manevi ve mental ozguven dolayli motivasyon dolu galatasaray ~ bugun sahadan seyircisinin de yurekten destegiyle istediginii alacaktir - ben inaniyorum.

mac saatine yakin - 11ler aciklandiginda ek olarak bir iki sey karalamak isterim saha icine dair .

saygi ve selamlarimla .

Rüyamda gördüm maçı. Son dakikada attık yine. Hücuma gore sol çaprazdan bir serbest vuruş kazandık, Tolga Ciğerci'nin vuruşunu kaleci bacak arasından yedi ve 1-0 aldık maçı :ddd

Eskiden içeride Milan ile Juventus ile oynarken bile kazanacağımıza emin hissederdik.

Büyük takım taraftarı gibi.

Şimdi vasat Anadolu takımlarından, Antep'ten, Konya'dan çekinir hale geldik.

Bakın yenilmekten ya da puan kaybetmekten bahsetmiyorum, 96-00 takımı da yeri gelir Sami Yen'de Anadolu takımlarına sürpriz puan bırakırdı. Ama taraftarın hissiyatı bambaşka idi. Bu biraz da takımın sahadaki oyunuyla, lider oyuncuların taraftara verdiği ışık ile oluşan bir şey.

Acil olarak bu alışkanlığımızı geri kazanmamız lazım bence.

A kalite oyuncularımız var. Lider, boss oyuncularımız var. Saha içi oyunu da git gide gelişiyor.

Konya nedir abi, neredeyse her bölgede ligin en iyi oyuncularina sahip, kulübesinde de bol alternatifleri olan bir takımız.

Ezip geçeceğiz inşallah.

Geri
Üst Alt