Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 5.833
- 4.287
- 1.173
abdülkerim gol atar girdim 6.50 orandan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz Adana Kayseri arası bay geçiyormuşuz yaw. Yeni haberim oldu. Araya hazırlık maçı falan koymak lazım İstanbul'da.
![]()
— IIII
/\
aksam rakiya hazirla geliom
Bahadir Bey bu yorumu kirmizi uyeligin verdigi heycanla yaptigini dusunuyorumUçan kaçan şikecilerin tarafsız sahada doğru düzgün pozisyon bulamadan kaybettiği takımdan bahsediyoruz.Şu an itirbariyle bizden daha oturmuş takım Konya.Maçı sabahtan beri kafamda onlarca kez oynadım hepsinde beraberliğe yakın görüyorum maalesef.Kazanırsak büyük iş olur.
Çikıldau, Morutsan, Çipe, Ömer Bayram varken 3 günde bir maç oynuyorduk. Şimdi şartlar düşünüldüğünde dream team kıvamında kadro kuruldu ayda 1 maçyapma ya 1 hafta bekleyemiyoruz 1 ay ne demek arkadaş
Stadın karşısında büyük otopark var. Tünelden karşıya geçersin.Arkadaşlar, maca araçla gidenler için en iyi psrk yeri neresi?
Oyak sitesi civarı, köşe bakkalın çevresine park edebilirsiniz.Arkadaşlar, maca araçla gidenler için en iyi psrk yeri neresi?
Hazır ol Konya geliyor kobra!