⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
Bütücü denen herifin orta yapmasını engellemeliyiz. Hücum güçleri çok iyi değil gibi görünüyor. Takım savunmasını iyi yapıyorlar. O yüzden golü erken bulmak lazım.

Sürekli zorlu rakipler ile oynuyoruz, çok kazık bir fikstur gerçekten.Şimdiye kadar iyi gittik hiç bozmamak lazım.

Tam 0 0 gidip bir türlü gol bulamadığımızda 60 da icardinin girişi 75 de 1 0 ile kazanacağımız maç gibi duruyor

Alırız bu maçı..

hic sevmem bunlari umarim eze eze yeneriz ama 1:0 olsun bizim olsun önemli olan 3 puan

Büyük takım oldugumuzun farkında olup eze eze yenmeliyiz. Gözümüzde fazla büyütmeyelim böyle takımları. Gitsinler köy takımını elesinler önce bunlara 4-5 saplayacaksın.

valla aanholt cok etkisiz, boey takimla calismamasina ragmen pvadan öndede etkili arkadada, kazimcan oynasin rahat edelim.

muslera
boey nelsson abdül kazimcan
torreira oliveira
yunus yusuf kerem
icardi

icinden cikamadim keremi kesecektim, dünkü oyundan sonra kesilmezki 😂
ne kadro be tskler yönetim, tarihin en iyi kadrosunu kurdunuz!

Konya ve ADS maçlarını da atlattığımızda 3 hafta nispeten zorluk seviyesi daha düşük takımlarla oynayacağız.
Bu iki maçta 6 puan çıkartabildiğimiz takdirde acayip bir yere gelebilir durum.

Eveet gel bakalim 6 mactir gol yemeyen konyam. Istatistikler bozulmak icin vardir. Bu istatistigi bozup 3-1 kazaniriz diyorum insallah

Bence lig Konyaspor Fenerbahçe Başak BJK arasında geçer . gs ve ts Avrupaya gidemezler böyle devam ederlerse.

antudan

Gs 4 mac deplasman yapmis birisi trabzon digeri antalya. icerde kirmizi görmüs yine kazanmasini bilmis favori degil ama konya basak fener favori. bunlar hangi alemde

abYHMrMacx.png

Mertens'i 2.yarıya ileriye yazdım :)
Dünkü maçtaki pozisyonu maalesef hiç uymuyor kendisine.
2. forvet ya da sol açık oynamadığı sürece verim almamız zor..

Şu içerideki maçları hafta sonuna alında maça gidelim yahu

Geri
Üst Alt