⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
Konya maçını merak ediyorum. Konya'yı geçersek önümüz açılır.

Kasımpaşa 11'inin aynısı çıkar sahaya.

Keşke son bölümlerde Kazımcan'ı sol bekte deneseydi Okan hoca.

Bu maçta olması gereken kadro budur. Çok bozmamak lazım iyi kötü bi oyun oturdu ama Mertens'i bu maçta da orta saha gibi oynatmaya çalışırsak Konyaspor bizi delik deşik edebilir.
Hem orta sahayı 1 kişi boşaltıyoruz hem de Mertens'i yok ediyoruz bu şekilde. Okan hocanın Mertens'i doğru bir şekilde oynattığını düşünmüyorum.

Daha sonraki haftalarda ise Muslera yerine Okan, PVA yerine Dubua, Berkan yerine ise Miçö oynamalı.

__________________Muslera___________________

Boey_____Nelsson_____Abdülkerim_____PVA
___________ ___Berkan___Torreira____________
__________________ Oliveira_________________
Yunus______________ Icardi_________ Mertens

fanaanolt'un kontenjan harcamaya pek değmeyecek bir oyuncu olduğunu düşünmekle beraber 2 maçtır gayet iyi oynadığını ve kendisine verilen görevi harfiyen yerine getirdiğini belirtmek isterim

Icardi'nin oynayacağını düşünmüyorum ben Mertens'i görmek istiyorum tek forvette. Forvet arkasına Yusuf Demir atılabilir fizik olarak çok hazır. Mertens'in sahte 9 oynaması ile onun oyun aklından çok iyi yararlanabiliriz.
Icardi ile 45/45 oynarlar belki.

Ne zaman bir maçı hafta boyunca sabırsızlıkla beklesek o maçta patlıyoruz. Umarım artık bu durum değişir de bu zor maçı rahatlıkla kazanırız.

gomis dinlendirilmeli biraz, duruma göre girebilir..

muslera
boey........nelsson........ bardak........pva
torreira
sergio................midtsjø
akgün........ mertens........aktürk

1 hafta milli ara 1 hafta da bay arası vereceğimiz için önümüzdeki 33 gün içerisinde sadece 2 maça (konya ve adana demir) çıkacağız. iki maçtan çıkarılacak 6 ya da 4 puan işimizi büyük ölçüde kolaylaştırır. Muhtemelen Konya maçında da yeni transferler ilk 11'e yerleşemez ama 33 gün sonraki Kayseri maçına kadar Icardi ve Mata da dahil tüm takım hazır olur. Tabi maç olmayan dönemde önemli hazırlık maçları ayarlayarak bu adaptasyon sürecini daha rahat aşabiliriz.

Her geçen zaman daha iyiye gidiyoruz.Çok yetenekli çok teknik bir kadromuz var.Fakat ne olursa olsun gene birşeyler eksik gibi..
Mesela çok güzel bir hava var takım ve taraftarda ama ne olursa olsun konyayı kesin yeneriz diyemiyorum.
Özellikle baskı yaptığımız anda top kaptırdığımızda rakibe çok boş alan veriyoruz.Ve net atak az versekde ceza sahasının önünde ,yanında çok pas yaptırıyoruz.
Bunu nasıl çözeceğiz bilmiyorum.Orta sahaya miço hamlesi yapıldığında çözülürmü onuda görmek lazım.

Ama bizzim özellikle içerdeki maçlarda maçın başında çok fazla baskı yapacağız diye panikleme yapmamamız lazım.
Tamam iç sahada baskısız çok kontrollü oyun tabikide olmaza azda olsa kontrolüde elden bırakmamak lazım.

Özellikle golü bulduktan sonra geride doğru beklemek lazım.Kasınpaşa maçındaki gibi ileride anlamsız bir şekilde pres yapmamak lazım.

Bence gomis kesin oynamalı..
Onun dışında her türlü tercihi kabul edilebilir bulurum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt