⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
Adamlar gol yememiş ama gol yiyeceği en yüksek ihtimal stada geliyorlar her şeyin bir sonu varmış.

Zehirli okları birer birer atasim var bu maç için 😄

hem konya hem adana maçında daha dengeli bir oyunla defansı sağlam tutarak kazanmamız gerekiyor.

konyaya iç sahada hahuyla 1 golü yasladıktan sonra top çevirip duralım. rakip üstümüze çok adamla gelmeye başladıktan sonra her takıma çok kolay gol atabilecek kalitede bir oyuncu grubumuz var.

aynı şekilde adana maçında yine rakip ceza sahasına 6-7 adamla girmemeliyiz. adanayı bugünde izledim, geçiş yersek fena yaparlar bizi. daha sakin ve yavaş hücum etmemiz gerekiyor.

tempoyu belirleyen takım biz olmalıyız.
katılmakla birlikte

+cömertce gol pozisyonu harcamamamız gerekiyor. Kıymetini bilip en doğru tercihi yapmalıyız.

Artik bi takimi soyle evire cevire rahat rahat 3 4 lük edip yenelim ya, mertens goller atsin falan . Umarim bu mac olur.

Ben herkesin aksine çok rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Kasımpaşa'dan daha iyi bir takım Konyaspor ama daha tehlikeli bir takım değil Kasımpaşa'ya nazaran. Kasımpaşa kadrosu her an her şeyi yapabilecek kapasitede, oyuncu grubu gününde olduğunda rakibe çok büyük zorluklar çıkaracak düzeydeler. Konyaspor ise belli bir sistemi olan ama sistemi ufak bir sekteye uğradığında dağılan bir takım örnek olarak Vaduz'dan 4 yedikleri maçı verebilirim. İlk yarıdan gol ya da goller bulup akıp gideceğimizi düşünüyorum. Bu sezonki en iddaalı maç önü yorumum oluyor bu.

Biz bunları yenersek eğer büyük tutuşma başlar. Adanaya da büyük destekle gideriz orda da galip geliriz. Bu sezon her maç çok kritik vallahi

Her maca "1-0 olsun bizim olsun" diyerek cikiyoruz fikstüre bak ben böyle bir sezon hatirlamiyorum

Geri
Üst Alt