Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 12.824
- 4.534
- 1.468
simdilik böyle devam türkiye kupasinda ross abdül yapalim uyumlarini görürüz, rossu cok merak ediyorum belkide nelssondan iyi?abdülkerim döndüğü için ross dışarda kalabilir mi sence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
simdilik böyle devam türkiye kupasinda ross abdül yapalim uyumlarini görürüz, rossu cok merak ediyorum belkide nelssondan iyi?abdülkerim döndüğü için ross dışarda kalabilir mi sence
bizim stadi yenilemek sart zaten. 60-70bin arasi olmali arti abii bu üst koltuklar niye boyanmiyo???????? rezil bi görünüm kimsenin gözüne carpmiyomu?
onca zamandir niye boyanmiyo alt bölge tamam niye durduruldu?Üst koltuklar boyanmali ve stad sponsor isi halledilmeli.
Heralde maclar oynandigi icin. Alt bölge lig baslamadan yapilmisti.onca zamandir niye boyanmiyo alt bölge tamam niye durduruldu?
zor bisey degilki 1-2 haftada biter sanki haftada 7günmü oynuyoruz, kabul edilir gibi degil, birde bu gögüs sponsoru petrol ofisi degilmiydi, öyle bi toplantida formanin üstünde vardiHeralde maclar oynandigi icin. Alt bölge lig baslamadan yapilmisti.
Koltuk boyanması yapılmasın kale arkalarında ayakta seyretmek protokolünü uygulayıp seneye kapasiteyi 72.500'e kadar çıkaralımbizim stadi yenilemek sart zaten. 60-70bin arasi olmali arti abii bu üst koltuklar niye boyanmiyo???????? rezil bi görünüm kimsenin gözüne carpmiyomu?
Bayan futbol takim icindi galiba o.zor bisey degilki 1-2 haftada biter sanki haftada 7günmü oynuyoruz, kabul edilir gibi degil, birde bu gögüs sponsoru petrol ofisi degilmiydi, öyle bi toplantida formanin üstünde vardi
Match ul cock maalesefGalatasaray takimi bu! Gol yememis yenilmemis geciniz![]()
inşallah siz de maça gelirsiniz bu sezon. açıkçası kombine olmasına rağmen 2 maçı kaçırdım. bu maça gitmeye niyetliyim bakalım büyük bir aksilik çıkmazsa cuma günü oradayımnasıl şanslı insanlarsınız. O stadta o atmosferde maç izlemek benim hayalim.
Çok imreniyorum
katılmakla birliktehem konya hem adana maçında daha dengeli bir oyunla defansı sağlam tutarak kazanmamız gerekiyor.
konyaya iç sahada hahuyla 1 golü yasladıktan sonra top çevirip duralım. rakip üstümüze çok adamla gelmeye başladıktan sonra her takıma çok kolay gol atabilecek kalitede bir oyuncu grubumuz var.
aynı şekilde adana maçında yine rakip ceza sahasına 6-7 adamla girmemeliyiz. adanayı bugünde izledim, geçiş yersek fena yaparlar bizi. daha sakin ve yavaş hücum etmemiz gerekiyor.
tempoyu belirleyen takım biz olmalıyız.
Torreira nerde lan
kadife bileklerin takımı olduk bu sene. Takımda kalas kalmadı