- 12 Haziran 2011
- 72.215
- 21.812
- 2.743
Icardi ve Mata bu hafta da kadroda olmaz.İç sahada Konya gibi maçları genelde kısır geçen takıma karşı sahte forvet ile çıkmak mantıklı değil.
Gomis ile başlarız, Sefer veya Icardi ile bitiririz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardi ve Mata bu hafta da kadroda olmaz.İç sahada Konya gibi maçları genelde kısır geçen takıma karşı sahte forvet ile çıkmak mantıklı değil.
Gomis ile başlarız, Sefer veya Icardi ile bitiririz.
Icardi ve Mata bu hafta da kadroda olmaz.
Kerem'i kolay kolay kesemez. Herif son maçta öyle ya da böyle 2 gol sallamış. İlk 11'de olacaktır şüphesiz.
Genelin aksine ben Kasımpaşa maçındaki bütün savunma zaaflarını yaratan kişinin Emin olduğunu düşünüyorum. Şimdilik iyi bir yedek sadece.Emin kesilmemeli bence. Bu maçta, taraftarlar önünde de oynamayı hakediyor.
Konya geçişleri çok hızlı yapmıyor daha çok set oynuyorlar ,takım savunmaları çok katı o sebeble asla geri düşmemek lazım skor olarakBoey Yunus kanadını çok kullanıyoruz. Yıpratabiliriz onların solunu. Geçişlere dikkat etmek lazım tabi.
Biliyorum, maalesef. Göreceğiz bakalım zaman kimi haklı çıkaracak. En iyi gününde 13 top kaybıyla oynayan ve goller haricinde hiçbir varlık gösterememiş adam kapakları takmış, yersen işte.Kerem'i kolay kolay kesemez. Herif son maçta öyle ya da böyle 2 gol sallamış. İlk 11'de olacaktır şüphesiz.
Kadroda bile olacağını düşünmüyorum da 60'dan önce oyuna girerse bile burada anırırım.Icardi ikinci yariya baslarken oyuna girer. 2 gol sallar.
Buyuk riskKadroda bile olacağını düşünmüyorum da 60'dan önce oyuna girerse bile burada anırırım.
AynenAynı kadro, aynı diziliş. Sadece Emin -> Abdul değişikliği olur.
@Oscar GörevlisiKadroda bile olacağını düşünmüyorum da 60'dan önce oyuna girerse bile burada anırırım.