sinerji olsun - olumlu dusunelim -
momentum onemli bir nuans olarak gorurum... uzun suredir uzak kalmistik , bu sezon son maclar dolayli bu nuansi yakaladik artik kolay kolay birakmayiz hayirlisiyla... takim, oyuncular,hoca ve taraftarlari son donem de iyi goruyorum. bu haliyle sonuclara da yansiyor ~ daha da yansiyacaktir sanssizliklar olmazsa...
ozguven,moral motivasyon,istek,konsantrasyon bu yolda onemli kritik detaylar.
iyi yoldayiz. dogru futbolu oynuyoruz. sahada kompakt gorunuyoruz, oyunu akli ile oynayan kumeler ile golu her an ariyoruz. bireysel hata dan yemezsek, takim yayilimi ve yardimlasma dolayli kalemizi iyi savunuruz kanaatindeyim. on alan da elimiz rahat. ortada da alternatifler iyi gorunuyor. b planimiz da mevcut.
2.yarilarda oyuna mudehaleler hem taktik hem oyuncu degisimleri konusunda iyi gidiyor, hoca nin kararlarini genel anlamda bu baglamda begendim. bugun de benzer bir denklem bekliyorum.
gol gecte gelse sorun degil. olusan mevcut pozitif hava dolayli takimin saha yayilimi ve oyun anlayisinda canli bir mucadele bekliyorum.
tek golle de olsa bu maci kazanmaliyiz. kanimca ; artilari 3 puan dan da fazla bir mac.
galibiyetimizi konustugumuz bir mac basligi olmasini kalpten temenni ediyorum.
basarilar takimimiza.
@Murat Durmaz ,
@Vasfi Vural