⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
Olüvera - Midjö
Emin - Abdül
Bence iyi olabilir
Ortasahayı almamız ve bizim sahadan uzak tutmamız lazım

iyi bir yerli kalecimiz olsa mualera oynamasın derim amenna, ama okan musleradan iyi değil bırak iyi olmasını onu idare bile edemez

Herkes kafasına göre pres yapıyor. Oliveira özellikle pres yapacağım diye kendi alanını bomboş bırakıyor. Mertens yok, Gomis ölmüş ağlayanı yok. Muhammed ilk ciddi tehlikede Emin'i yerle bir eder. Muslera ve direkler olmasa 1-4 falan biterdi ilk yarı.

Torreira oyun kurmaya çabalıyor bu arada. Ne alaka? Sol bek kardeşimizin ise faydası yine yazıyla sıfır. Çıksın Dubois girsin. Boey geçsin yerine gerekirse. Kerem ve Yunus'a tek laf etmem diğerleri bu kadar kötü iken.

Boey yine takımın en iyisi Muslera ile birlikte. Icardi, Yusuf, Dubois ve Miço kardeşlerimiz girmeli 60'a kadar. Yoksa 2 de olur 3 de olur bu maç.

Emin'in sol ayağı olmadığı için açıyorlar orayı dripling yapsın diye. Yapınca da kademeli basıyorlar. Bu bir zaaf maalesef. Boey kanadını kademeli savundular son 15 dakika.

Bu maçta sıkıntının kanat olduğunu düşünmenize anlam veremiyorum. Sıkıntı göbektekilerin konya nın hareketliliğine uyum sağlayamaması.

Konyasporda Paz çok kötü top ona geldiği an press yapılmalı topu birden kaybediyor

Yok abi ben taraftara taktım ya. Bu tarz maçlarda en önemli unsur taraftar. Ne bi baskı yapiyolar nede takimi gaza getiriyolar. Hiç bisey yok

Muslera yı belinden direğe bağlayalım bence. Bu kadar açılmak ne.

Emin maalesef seviyesini belli etti. Daha pişmesi lazım.

Torre de oli de çok uyuşuklar.

haftada 1 maç yapmak ağır geliyor

su yabanci siniri kalksada kanatlrda kurtulsak su yunus ve keremden.yunus bugun hic yok

Geri
Üst Alt