⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
Bu futbola bu galibiyet müthiş ama hayal kırıklığı oldu hafif. Daha derli toplu ve iyi bir futbol bekliyordum ama şu kötü denilen halimizle 2 maç fazlasıyla olsa da Fenere 6 puan fark yaptık hiç fena değil.

Sevindik tabii ki. Oyun elbet zamanla oturur, önemli olan böyle maçlardan o 3 puanı bir şekilde almak. Ligin en diri, en güçlü takımlarından birisi Konyaspor, bizim kötü olduğumuz kadar onlar da iyi ve dinç bir takım görüntüsü sergiledi bugün. Böyle zor maçlarda gelen puanlar takımı kenetler, şampiyon yapar. Nice üç puanlarla birlikte şampiyonluk sezonu olsun bu sezon.

Yusuf berbattı inşallah hep böyle değildir, berkanın varlığı zarar, yunusla kerem var mı yok mu belli değil, pva ve emin mecbur kalmadıkça forma yüzü görmemeli.

Konya oturmuş takım kaç yıldır oyun aklı aynı ayrıca iyi takım. Buna rağmen kaç kez fark açmayı kaçırdık son bölgede saçmaladık. Takımı beğendim 2.yarı nasıl olsa kazanırız rahatlığındaydım.

Şampiyonluk habercisi puanlar bunlar. Konya çok iyi takım, Ahmet Oğuz maçın adamı falan olabilir. Özel mi bilendi hep mi böyle oynuyor bilmiyorum da çok çok iyi oynadı.

PVA senin bu takımda işin yok kardeşim. Acilen defol.

Okan hocanın emin tercihi bizi bugün yakacaktı ama yine direkten döndü

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt