⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
Ic sahada oynadigimiz 3 macin 1’ini kaybettik, diger iki maci ise tek farkla kazandik. Oynadigimiz oyundan memnun degilim. Okan bu oyuncu grubu ile cok daha iyi futbol oynatmali.

Kötü oyun ve kudurtucu 3 puan anlasilan suyun karsi tarafini olduğu kadar forumdaki kuşları da kudurttu

Konyaspor'un da dengesini bozduk, cok seksi takimiz masallah. :)

Muslera niye kart gordu anlayamadim.

Yunus'u cok seven biri olarak rezalet oynadigini soylemeliyim.

Ayrica Emin Bayram yedek beklese daha iyi olabilir. Diouf'a cok alan birakti ve kolay top aldirdi, hic agresif degil. O acidan eksik buluyorum biraz.

Ama şunu da eklemek gerek, istediğinizi ortaya koyamadığınız bir maçta ligin iyi ekiplerinden birini, kalesini gole kapamış ekibi yenerek egale ediyorsunuz, bunlar da hep şampiyonluğa alamettir. Taraftarın bile sahaya zerre etkisi yokken ihtiyacımız olan gol geldi. Rakibi hataya zorlasak da sonuca bakmak lazım ama oyun olarak tatmin olmadık çoğumuz. Bunu ben de diyorum. Yerli konusunda çok çile çekeceğiz gibi. Keşke böyle bir kural olmasa.

Konya, Emin Bayramın sayesinde sürekli oyunda kaldı, Abdül olsaydı ilk yarı fişleri çekilirdi. Fark yemediklerine dua etsinler. Öyle ahım şahımda zorlanmadı bizim takım, abidik gubidik Emin sayesinde pozisyonlar buldular. Saçma sapan bi gol attılar zaten. Takımı boklamayın Konya kaç senedir ilk defa kendiyle tastas geçen bi takım gördü karşısında e kudurdular tabi, haddinizi bilceksiniz.

Yalnız Konyaspor oyunu iyi kitledi. Aynı performansı kuşlara karşı da sergilerler umarım.

Maç çoktan kopardı, kırmızıdan hemen sonra yunus doğru tercih yapsa Icardi çakardı son 9 dk da öyle geçmezdi

Oyun değil oyuncular sıkıntılı

PVAnın 7 maçta yaoamadığını 20 dkda Dubois yaptı

Gomis bu maç etkisizdi Icardi savunmayı da yıprattı kaleciyi de attırdı, futbol biraz da böyle oynanıyor

Gayet yeterli oyun oynadık, karşımızdaki kim de tek kale oynucaz adamlar 6 hafta gol yememiş

Negatife gerek yok bu kadar, takım oturuyor, çıkan trip atmıyor, giren mücadele ediyor, net şekilde iyi yoldayız, bu yolun sonu şampiyonluk

Tek aksayan yerimiz kanatlar, özellikle yunus savunmaya gelmiyor, pas tercihleri yanlış, bence yunus solda denenmeli, ters kanatta pas atamıyor

valla hep fb kazannıyordu böyle macları

mac berabere bitse hakkıydı

konyayı tebrik ederim

50 dk. daha oynatsaydin. Keremin hem atagini kesiyor hem sari veriyor tam komedi. Evet inadina lideriz.

Maçı izlemedim ama bu yorumlar ne böyle yav, o kadar mı kötüydük? İstatistikler sanki başa baş bir maç olmuş gibi gösteriyor ama izlemeden yorum yapmak yersiz tabi. Yine de geçiş dönemini bence güzel atlatmış olduk, iyi yönünden bakmak lazım. Oturmuş bir takım değiliz sonuçta. Mutlaka daha iyi oluruz.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt