- 1 Ocak 2011
- 15.132
- 10.245
- 1.688
Hocamiz liderin elinden liderligi nasil aldigi cikip anlatmali bence.Bu rezaleti cikip okan anlatsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocamiz liderin elinden liderligi nasil aldigi cikip anlatmali bence.Bu rezaleti cikip okan anlatsin
birini yendiler zatenYalnız Konyaspor oyunu iyi kitledi. Aynı performansı kuşlara karşı da sergilerler umarım.
saplar geçerBu takım derbiler ne yapar soru işareti
Okani görmek lazım rashit için. Ama muslerayi kesmiyor nedenseRashita yı görmek lazım kanatta artık kerem ve yunusa daha sabredemeyecem.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kötü oynadık ama ikinci yarı Konya sıfırdı ya. Biraz akıllı oynasak yürüyerek kaleye giderdik. Kırmızı karttan sonra biraz hırslandılar o kadarvalla hep fb kazannıyordu böyle macları
mac berabere bitse hakkıydı
konyayı tebrik ederim
Bir Konyalı olarak katılıyorum.Konyaspor şerefsiz 1 camiadır.
Doğru, ben Trabzon ile oynadılar sanıyordum.birini yendiler zaten
Kötü mötü değil, rakibi 1 kere bile organize bile etmedi takım, sadece şansıszdık bugün, takım zorlanmadı bile yenerken.Kotu oyuna ve Okan Hoca'ya rağmen sansa kazandık.
Kotu oyunla kazanmak guzel ama iyi oyunla kazanmak çok daha keyifli olurdu.Digerlerininde oyunlarini gorduk,biraz da biz kotu oynayalım