⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
Bu takımın temposuzluğu nolcak bakalım, bu sezon böyle bitmez

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yunus akgün berbat oynadı artık topu sola çekmekten vazgeçmeli içeri sokulmalı hemen hemen bütün topları bu şekilde ezdi,
emin o hakkı bu maçla beraber kaybetti.
maç kazanıyoruz bu güzel ama istikrarlı bir oyun yok bu takım daha iyisini vaad ediyor. okan hoca da artık bir oyun planı oluşturması gerekiyor.
6 haftadır takım ne oynuyor belli değil takım resmen can çekişiyor. bir yerde çok kötü patlayacakmışız gibi bir his var. bu kadar kötü oyuna rağmen iyi olur inş. ama maç kazanmak güzel

Günü kurtardık ama bu kanatlarla cacık olmaz devreye yakın atarsak kendimizi başka bir şeyler düşünmeliyiz
Eee ne olacak? Yerli kimi alabiliriz ki? Belki Cengiz zorlanır ama 3-3,5 milyon euro'dan aşağıya gelmez Cengiz. He başka yerleri yerli yapmak istesek yine bizdeki yabancılar kadar iyi yerli bulamazsın.

Sezon boyunca bu tarz 3 tane maç görmek istiyorum. Rakip konya iyi takım ama ev sahibi taraftar ve bütçe farkıyla bu tarz bir futbol hiç ama hiç hoş değil. Umarım daha iyi olacağız.

Hala kötü seviyedeyiz ama maçları kazandık. Geçen senelerde zaten eksik olan buydu. Takımın hızlı bir şekilde ivme kazanması gerekiyor. Ama bana kalırsa iyi oyuna engel olan oyuncular Kerem ve Yunus. Ayakları yere basmıyor ikisinin de. Çok ezbere oynuyorlar. Emin de hataya açık oynuyor.

Bugün uyuşuk ve hücumda son paslarda rezalet oldugumuz icin kötü oynadık,bilhassa hücumda.top bizdeydi ama kullanamadik.yunus ve keremle zor tabi

Çok iyi galibiyet. Yalnız bu sezon oynadığımız maçlar arasında ilk defa oyunun hakimiyetini oyuncu değişikliğine kadar sağlayamadık tamamen ortada bir maçtı. Emin Bayram'ın bu güne kadarki en kötü maçıydı verdiğimiz tüm pozisyonlarda Emin'in pozisyon alma hatası vardı. PVA, Mertens, Gomis kötüydü. Yunus sürekli çalım yerine biraz basit oynasa daha fazla gol atardık. Emin çok kötüydü henüz hazır değil. Abdülkerim alır yeri. Dubois sol bek olsun. PVA'nın kaç haftadır yapamadığı ortayı tek pozisyonda yaptı.

Ne yazık ki BOK gibi top oynuyoruz.

Konya iyi takım gerçekten ama bizim saha yayılımı, durağan oyun, kenarları neredeyse hiç kullanmamak.

Bu iş böyle gitmez uyandırayım sizi gençler.

Geçen hafta da söyledim tepki gördüm ama gerçekler acıdır.

dubo ve boeyi yazıp miçonun hızını kullanmak lazım.
Bu takımda hareketli oyuncular olsa sonuçlar gerçekten çok farklı olurdu....

Geri
Üst Alt