⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
Gene bir PVA klasiği içeride 2 adam bomboş topu rakibe veriyor :asd:

Mac icinde sicagi sicagina yazdim.. Abi ben artik beklentimi dusurdum bu adamdan. Ne zaman boyle pozisyon olsa ve top PvA'da olsa, en kotu tercihi ariyorum ki moralim bozulmasin/az bozulsun ve adam beni yaniltmiyor. Bu arada gecen sezonda soyluyordum bunlari, bu yetenek meselesi ve yok maalesef PvA'da.

Adim gibi eminim, su pozisyonda, Dubois'da, Boey'de ya topu yerden Kerem'e net bir sekilde verir ya da cizgiyi zorlar ve Kerem/Yunus hangisi ortaya yakinsa ona dogru sert bir sekilde gonderir. 3.olasilik yok varsa da Boey belki yapar penalti aldirmak icin rakibi zorlar yani calim dener sut ceker yani dersin denedi diye.. PvA olunca soz konusu adam, ben hangi rakibe hangi terse atacak diye bakiyorum. Buna ragmen seveni var. Abi adam iyi oyuncu degil iste. Iyi bir sporcu bak, diri, guclu falan ama o kadar. O da kuvvetle muhtemel Surinam genlerinden oturu.

Son düzenleme:
Fizik kalitemiz iyi. Konya ikinci yari düstü biz ayakta kalabiliyoruz ikinci yarilar da buda önemli.
Bi ara 70-80 arası fazla top kaybı yaptık orta sahada ezdik konya kontraya çıkarken hatta takım geri dönemez derken dönebildik ama bence bu kadar çok koşmamalıyız enerjiyi hücumda kullanmalıyız. :asd:

Barış Alper'i bence forvete atalım Burak Yılmaz gibi olabilir bir anda kanattan forvete geçip 2-3 gol sonrası özgüven bulur ama 3 tane iyi forvet var buna sıra gelmez. Nedense Barış Alper'in forvette başarılı olabileceğini düşünüyorum. :asd:

Fizik kalitemiz iyi. Konya ikinci yari düstü biz ayakta kalabiliyoruz ikinci yarilar da buda önemli.

Bence bizde dustuk bu sefer baya. Ortasahamiz yoktu bir 15-20dk. Kotu degiliz ama bir cit iyiyiz sadece. Ufak bir farkla yani. Bu mac ne oldu bilmiyorum ama daha cabuk yorulduk gibi onceki maclara nazaran bunun da sebebi genis bir bolgede oynamaya calisiyoruz ve top kapma suremiz hala ortalama ustunde.

Bence bizde dustuk bu sefer baya. Ortasahamiz yoktu bir 15-20dk. Kotu degiliz ama bir cit iyiyiz sadece. Ufak bir farkla yani. Bu mac ne oldu bilmiyorum ama daha cabuk yorulduk gibi onceki maclara nazaran bunun da sebebi genis bir bolgede oynamaya calisiyoruz ve top kapma suremiz hala ortalama ustunde.
Rakibe uzak oynadik hele ilk yarım saat faciaydi

3. bölgede paslaşmaları asla yapamıyoruz

Berbat oynadık hatta ne oynadık belli değil
Sadece sağ taraftan yükleniyoruz. Ne ortadan bir organizasyon var ne de sol taraftan.
Mertens 2 maçtır yok gibi sahada resmen.
Sadece 3 puan güzel başka da birşey yoktu bu akşam.
Pva berbat bir sol bek ne yaptığı belli değil.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence yorgunluk degil o daha cok kadronun yeni olmasindan kaynaklaniyor.

Yaptigimiz pas hatalarindan dolayi cok geriye kosmak zorunda kaldik takim olarak bu da yorulmamizi sagladi

Herseye ragmen takim ayakta kaldi ve gec te olsa golü bulduk

Bence erken gol planlari bozdu,konya ilk 15 dakika topu bize birakacakti ama golu erken bulunca biz birakmak zorunda kaldik geride karsiladik 15 dakika

Konyaspor kompakt bir takim,bu yuzden bana göre mac iki tarafa da gitti geldi

Ayrica okan hoca dogru degisiklikler yapti,hatta yaptigi degisiklik maci kazanmamizi sagladi (pva/Dubois)

Geri
Üst Alt