⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
Baya sayfa okudum yine. Mac esnasinda yapilan telas, negativ ve sabirsiz yorumlar beni acayip rahatsiz ediyor. Galibiyet sonrasi ise daha rahat okuyorum. Benim ve bir cok arkadasimizin sagligi icin bizimkiler galibiyetlere devam mecburiyettinde.

Maca gelince. Konyaspor oynadigimiz rakiplerina arasinda benim gordugum en olgun ve en takim halinde oyniyani.

Takdiri hak ediyorlar. Biz ise bir cok konuda yeni takimiz ve buna ragmen cok iyi oynamamiza ragmen kazanmayi bildik.

Yine ligin basindan beri soyledigim gercek halen devam ediyor. Atak yaparken pas tercihlerimizi bir duzeltebilsek mayislara kalmaz bu sezon.

Berbat oynadık hatta ne oynadık belli değil
Sadece sağ taraftan yükleniyoruz. Ne ortadan bir organizasyon var ne de sol taraftan.
Mertens 2 maçtır yok gibi sahada resmen.
Sadece 3 puan güzel başka da birşey yoktu bu akşam.
Pva berbat bir sol bek ne yaptığı belli değil.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
7ci macimiz, ilk 11de 7 yeni isim, hoca yeni.

Buna karsin konya oturmus kadro ile, sezonu erken acmis, bu maca kadar gol yememiş lider bir takim olarak geldiler

Takim daha alisacak birbirine, bundan önceki 2 mac gayet iyidik. Hemen gömmek olmaz. Daha iyi olacaz

Mertens'in frikiği penaltı değil mi? Maç sırasında fark etmemiştim ama şimdi telefondan özeti izlerken öyle geldi.

Konya bugun yazildigi kadar iyi oynamadı. Pirpir oyuncularımız çok kolay çalım yiyince Konya orta sahayı çok kolay gecti ve 20 25 metreden 10 kere falan sut cektiler. Defansif olarak iyi degillerdi bence, Giresun maçında pozisyon bulmakta daha çok zorlanmistik.

Her şeye eleştiri getiren arkadaşlar fikstürümüz kolaylaşıyor ve kafa kafayayız . Ovdugunuz rakipler ne oynuyor

Dediğim gibi oyun oturur, futbolcular birlikte çalıştıkça oynadıkça hücum organizasyonları gelişir ama asıl önemli olan boz zor maçlardan, kötü günlerden 3 puanı almayı bilmek. Geçen sezon son dakikalara böyle girsek gol yememe ihtimalimiz yoktu.

O yüzden ne diyoruz; Lidere Selam Dur!

d921mdu-095414d7-930a-4f2b-a64b-11d803308517.jpg

Evet yalnız geçen senelerde skoru da oyunu da asla tutamıyorduk son dakikalarda. Şimdi her maçımız 1 farkla bitmesine rağmen uzatmalarda, son dakikalarda falan gol yiyen taraf biz değildik. Aksine atan taraftık. Paikolojik olarak taraftarı aşırı rahatlatan bir durum. Bir de penaltılara çözüm bulunmalı. Penaltı olduğunda "Kesin kaçar" diye izliyorum resmen son senelerde. Önce Gomis, sonra Diagne, en son da Mohammed güven vermeyen topçular penaltı atışlarında. Falcao vardı sadece "Oh tamam ya atarız" diyebileceğimiz.

Bir de deplasmanda iyiyiz ama bir de şöyle bir zor maç kazanırsak deplasmanda ezilmeden büzülmeden bütün travmalarımız fobilerimiz bu sene bitmiş olacak. Hele 2-3 maçta bir duran toptan gol bulabilsek var ya taraftarlar orgazm olur orgazm.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence adamı 5 gün arayla yüksek tempolu olacağını düşündüğüm bir maçta oynatarak katkı vermesini beklemek haksızlık. Ne kadar çok dinlenerek oynarsa o kadar daha fazla katkı alırız yaşı belli oyunlardan.
Gomis dinlendirseydik iyiydi adamın sahada koşmaya mecali yoktu. Hoca'nın rotasyonu daha iyi kullanması lazım.

Herkesi hazırlamak gerekiyor.

Gomis dinlenmiş olsaydı ve maçta puan kaybı yaşansaydı bu sefer eleştiriler çok farklı olacaktı, skora göre eleştiri yapanlar çıkacaktı ortaya ama doğrusu bu, 37 yaşındaki bir futbolcuyu efektif kullanmak istiyorsak daha fazla diri kalması lazım. Kaldı ki oyuncudan beklenti maç içinde 3-5 kontrayı kovalaması değil savunmayı yıpratmasıyken ona da haksızlık etmemiş oluruz.

Geri
Üst Alt