Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.166
- 70.330
- 4.918
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim her attığımıza öyle diyor diye yazdım.Oyle bir sey demedi ama dese sasirmazdim![]()
çebi varken gelmezIsmail kovulur. Senol yerine tekrardan Sergen gelir mi?
Darısı asıl kuşların başınaNe güzel oluyor cuma akşamı kazanıp kuşlar kaybedince değmeyin keyfime
Bence Senol da hata olur.çebi varken gelmez
sergen hull city nin basına gecerse sasirmamak lazım
Kuş familyasından ya normal karga marga farketmez bunlara hep beraber Galatasaraya saldırırlar ancakBu Rıdvan niye bjk için ağlıyor?
Saha dışında kaybediyorlar diye
Maci izlemedim hatalimiydi gollerde
hataliydi 2 golde de bence rtş
ama genel olarak iyi kaleci bence
Yahu bjk aşırı sürpriz puan kaybetti hepimiz sevindik de bu redmond-rashitsa kıyası ne alaka? Bir de şu istenilen sonuç alındığında karşı tarafa "ben demiştim" temalı postlar atınca meydanlara heykeliniz mi dikiliyor?Redmınt’ı Rashica’ya tercih edenlerden geçilmiyordu geçen hafta
Aynen kalenin önünde deliyor. Müthiş bir kurtarış. Işte ben buna kurtarış derim ilk golde sacmaladi ama iyi kaleci bu herifHaftanın kurtarış olabilir Jensenin kurtarış
Beraberlik harika olur.Beşiktaş'ın iç sahada 30 dakika tempolu ve baskılı oynamaya çalışması dışında bir numarası yok. Tek planları Weghorst'a uzun top atıp karambole gol atmaya çalışmak ama bunu da takımlar çözmeye başladı. Fener maçında da takılmaları yüksek ihtimal gibi geliyor bana.
Bu arada Hull city ada futbolundan birini getirmezse onlar da duser gibi. Maclarini izlemiyorum ama en azindan futbolun dogrulari varçebi varken gelmez
sergen hull city nin basına gecerse sasirmamak lazım
ben de onu diyorum renktaş sürekli cidden biz çok sert bir fikstüre sahibizŞu Beşiktaş’a bizim fikstürü ver 7 haftanın sonunda ligin dibine otururlardı.