- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
iyi olmus
full yerliyle cikip sike yapan takimi bile yenememisler
full yerliyle cikip sike yapan takimi bile yenememisler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence bjk yensin. Onlar daha cok puan kaybederlerBeraberlik harika olur.
Sana kırmızı çok yakışıyor güntekin
mecbursun bence bu tarz beklenmedik işlerde bu işlerde basarılı olmus kulübü tanıyan birini getirmeyeBence Senol da hata olur.
ben de onu diyorum renktaş sürekli cidden biz çok sert bir fikstüre sahibiz
O da uyar bana. Bjk'de sampiyonluk kumasi yok.Bence bjk yensin. Onlar daha cok puan kaybederler
Bunu dedi mi harbi. Ilk golü nasıl atmislarGüntekin Onay: İstanbulspor şans golleri attı.
Şenol gelsin devre arasında takımı komple yenilermecbursun bence bu tarz beklenmedik işlerde bu işlerde basarılı olmus kulübü tanıyan birini getirmeye
7 hafta itibariyle avantajli ciktik. Ligin 2.yarisida bu maclar evimizde olacak aslında avantaj bizde9 haftada 6 deplasman ne demek yeni kurulmuş bir takım için hele.
Dün Kenya'ya sapladık. Bugün küçük şikeciler puan kaybetti. Yarın da büyük şikeciler puan kaybederse müthiş olur üstadDarısı asıl kuşların başına
Bizim her attığımıza öyle diyor diye yazdım.Bunu dedi mi harbi. Ilk golü nasıl atmislar
Sergen ile aralari bozuksa Senol harici alternatif yok. Valla kim gelirse gelsin en fazla 4. olurlar gibimecbursun bence bu tarz beklenmedik işlerde bu işlerde basarılı olmus kulübü tanıyan birini getirmeye
en iyi yerli kaleci sıralamam
1. okan koçuk
2. eray işçan
.
.
.
21. ersin
.
.
37 . altay bayındır
.
.
.
97. uğurcan çakır
@Murat Saylak
Saçma olmuş. Ugurcan net sekilde Altay'dan iyi kaleci.en iyi yerli kaleci sıralamam
1. okan koçuk
2. eray işçan
.
.
.
21. ersin
.
.
37 . altay bayındır
.
.
.