SL 22/23 H:7 | Trabzonspor 3-2 Gaziantep FK | MS | 18 Eylül

Ayagindan eline sekiyor aga penalti yok Burda. Satilmis hakemler yine devrede

Hakemsiz alamayacakları belliydi, gereken yapıldı, burdan alırlar artık, olmadı az daha ittirir

başlarım öyle kurala herhangi bir avantajı kesmiyor, kasıt yok. nasıl penaltı :mad:

Ts yensin bu maci, erkenden kopmalari isimize gelmez. Ts deplasmanini atlattik zaten. Tsnin görevi bitmedi daha febe basaksehir bejekeden puan alacak. Ondan sonra dusebilirler

Forumda bazi komediyenler gelmis dogru diyor.

Ulan daha yeni konya macinda adamin ayagindan sekti diye penaltimiz verilmedi.

Sizin gibiler

Buna penaltı veren, vardan çağıran hakemin lisansını iptal etmeyen federasyonun.... geçen sezon yine antep maçı trabzonun bariz kırmızısını vermemişlerdi bu kadar alenen kollanan bir takım görmedim uzun zamandır.

Keşke federasyon hizmetini yurtdışından alabilsek.

Gaziayntep çok yaslandı geriye
Anuzek mi ne onun taraftan geliyolar hep

benim anlamadıgım bu antep niye 2 atıp saldı maçı oynasanıza arkadas herifler bok gibi,

biz kırmızı görünce de saçmalamıştı bu erol, böyle td mi olur

Trabzonlular itiraz etmedi uydurma penaltı Mete bile giderken kafasında kırk tilkiyle gitti vardan dönerken güvensiz güvensiz yürüyüp penaltı verdi.Tiyatro oynanıyor resmen.

Bizim ligin en buyuk sorunu standart yok. Bu tarz bir pozisyon olunca calinacak mi merak ediyorum

Yakın mesafe ve ayaktan sekiyor, eli kaçırma imkanı sıfır, ancak totoş liginde çalınır bu

Hakem yabancı hakem olsa "elini fazla açmış, topu savuruyor" diye yorumladı diyebilirdim. Mete, Alper vs. olunca aynı gözle bakamıyorum kusura bakmasınlar. Bizim başımıza geldiğinde VAR incelemesi dahi olmuyor çünkü.

Geri
Üst Alt