SL 22/23 H:7 | Trabzonspor 3-2 Gaziantep FK | MS | 18 Eylül

Net faul beyler

Adam topa bakmiyor amaci stoper’i engellemek,önünde durursun engellersin faul olmaz ama topla alakan olmayacak topa bile bakmayacaksin ve rakibe sert bir müdahale de bulunacaksin,kesinlikle faul
Niyeti ve amacı engellemek ama öyle faul olmaz orantısız güç kullanmıyo sert müdahale yok

Bu faulse maçlar oynanmazki omuz omuza geldinmi faul çalınması lazım

Pozisyonda faul yok. Premier lig de şampiyonlar Ligi'nde şuna faul çalınsa şok olur orda izleyenler. Şu hakemleri salın artık bir hakem hatalı karar verdi demek için Adana Demir TS maçında belhandanin iptal edilen golü gibi bariz bir hata olması lazım. 3 kişinin faul 3 kişinin değil dediği pozisyon yüzünden hakem elestirilmez.
Nerede olursa olsun net faul. Bu maç özelinde hakemlik bir şey yoktu diyorsan zaten boş ver.

Çok net faul adamın topla ilgisi yok direkt rakibi bozmak amaç

5 numaralı Antepli TS liye müdahale ediyor ve eliyle itiyor. Anteplide arkası dönük oyuncuya çarpıyor. Ha dediğin gibi TS li kurnazlık yapmıştır. Ama hakemin görevi niyet okumak değil. Gol pozisyon.

Günay bizden yese 90+8de hem de böyle tartışmalı bir pozisyonda kıçını yırtardı.

Niyeti ve amacı engellemek ama öyle faul olmaz orantısız güç kullanmıyo sert müdahale yok

Bu faulse maçlar oynanmazki omuz omuza geldinmi faul çalınması lazım

Engelleme o sekilde olmaz

Burak yilmaz yapardi mesela topa bakmaz direk rakibe kosardi,gomez’in yaptigi da ayni.

Eger topa dogru dönmüs olsa ve rakibi engellemis olsa haklisin ama adamin amaci direk rakibe dogru kosmak

Yahu faul pozisyonundan önce tartışılacak çok pozisyon var. Her şeyden önce bu vücuttan seken topun elle oynandığındaki hükmü nedir kardeşim biri çıksın açıklasın. Bizim sezon başından beri böyle net 3 pozisyonumuz var hiçbirine çalınmadı VAR devreye bile girmedi. Ayrıca Trezeguet'in elle oynamasına neden penaltı verilmedi? Bu kadar çifte standart yok kardeşim. Yeter artık biraz adil dürüst kararlarla kazanılmış futbol görmek istiyorum ben. Aynı sezonda, hatta ve hatta aynı maçta aynı pozisyona farklı karar çıkar mı yahu?

Maçı izlemedim. Gol de faul yok. Antep'in penaltı beklediği el pozisyonu penaltı değil. TS nin kazandığı penaltıyı görmedim eğer vücuttan sekip geliyorsa kesinlikle penaltı değildir.

Gomez sirf rakibe bakiyor. Adam sözde forvet orda havaya bakip, oyuncuyu görmeden carpsa neyse dersin. Ama adamin gözü sirf Antepli oyuncuda. Orda NBA oyuncusuymus gibi Screen koyuyor. Buna ayaklari tam yerde degil diye bile Moving Screen calirlar ve hücum faulu olur...

5 numaralı Antepli TS liye müdahale ediyor ve eliyle itiyor. Anteplide arkası dönük oyuncuya çarpıyor. Ha dediğin gibi TS li kurnazlık yapmıştır. Ama hakemin görevi niyet okumak değil. Gol pozisyon.

Hakemin görevi nasıl niyet okumak değil yav? :) var da bakacaklar Buna işleri bu zaten niyet adamı bozmaksa ki öyle gol iptali gerekir.

Trabzon daha cok puan birakir her zaman hakem kurtaramaz hele ki avrupa maclarindan sonra.

Geri
Üst Alt