- 17 Ağustos 2009
- 41.774
- 30.168
- 3.448
İyi ki oldu o 3. gol. Yerden kalkmayan futbol katili takımların böyle kaybetmeleri hoşuma gidiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mizahini sevdimMaçı izlemedim. Gol de faul yok. Antep'in penaltı beklediği el pozisyonu penaltı değil. TS nin kazandığı penaltıyı görmedim eğer vücuttan sekip geliyorsa kesinlikle penaltı değildir.
Lütfen objektif olalım Zeytinli Bey. Görüşlere saygı duyalimşu faul yok diyenler bu forumdan şutlanmalı ya, amaçları başka
hani bunun objektiflikle bir alakası yok, faul olmama olasılıgı yok pozisyonun
hani ts'nin penaltisina penalti denebilir, buna benzer son 50 pozisyonun birinde bile penalti çıkmamış olsa da gelip forumda penalti yazabilirsiniz top ele çarptığı için
ama bu posyonun tartışılacak bir durumu yok
Bunu anlatmaya çalışıyorum . Biz olsak tabi ki iptaldi gol. Ama faul değil pozisyon dar alanda 3 topçu topa müdahale etmek için mücadele ediyor. Antepli hafif trabzonluyu itiyor. Arkası dönük Trabzonlu arkasında çevre kontrolünü tamamen unutmuş topa kilitlenmiş anteplinin kurnazca ona çarpmasını sağlıyor ve gol. Faul felan değil.Trabzonun attığı gol dunyanin hiçbir yerinde faul çalınmaz tek istisna galatasaray lehineyse faul çalarlar.
Knka videoyu bi daha izle gomezin topla zaten alakası yok bartra yükselsin vursun diye perdeleme yapıyo sadece antepliyeEngelleme o sekilde olmaz
Burak yilmaz yapardi mesela topa bakmaz direk rakibe kosardi,gomez’in yaptigi da ayni.
Eger topa dogru dönmüs olsa ve rakibi engellemis olsa haklisin ama adamin amaci direk rakibe dogru kosmak