⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Pva
Oliviera Torreira Midstjo
Yunus Mertens Kerem

Ortasaha mitso ile Torreira güçlü başlayıp, forvette mertens oynamalı.
10 numarada oynatma fantezilerine gerek yok direk forvet oynasın.
Adsnin ortasahayı hızlı geçiş oyununu durdurabilirsek ki mitso ve Torreira ile yapamıyorsak zaten yapamayız, ads kolay çözülür.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Dubois
Torreira Midtsjö
Yunus Mata Kerem
Mertens/Gomis

Rashica, Oliveira ve Gomis yedek olabilir. Seferovic'i kesinlikle oynatmaz, Gomis'i 2.yarida degerlendirir Icardi'nin yoklugunda. Orta sahada daha pasör özellikli 3 oyuncuyla Kerem'in kaptirdigi toplari tolere edebiliriz. Mertens'i forvette oynatma fikri bana cok yatkin gelmiyor ama Mata-Mertens ikisini birden oynatmak icin böyle bir sey yapabilir. Yerli oyuncularda fazla esnek degiliz, Muslera veya beklerden birini kesmedikten sonra zorlaniriz. Hamza'yi orta sahada rotasyona sokabilsek arada oynar ama Berkan filan kaliteyi cok düsürüyor.​

Fd6hxZcXwAcehHN

5DIi48d.png

Icardi ne ara sakatlandı onu anlamadım? Bugün idmandaydı belliki başka bir sorun var. Onun dışında tam kadroyuz inşallah en güçlü şekilde sahaya çıkıp kazanacağız inanıyorum. Mertens en önde oynayacak.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yorum yapmayıp 1 sene boyunca övgüden uzak durursan şu dünya yıldızı vs diye maçı da alacağız şampiyon da olacağız inanıyorum.

Ligin aynı puana sahip 2 lideri karşı karşıya geleceği maç. Bol gollü bir maç olmasını bekliyorum

Gomis iyi hos ama 11 baslayacagina mata ve önde mertens olmali. Senelerdir adam gibi forvetimiz yok, tutmuyor bir türlü. Muhammed in ilk 6 mac haric o duygu daha hic gelmedi eski gomis ve burakdan beri

Geri
Üst Alt