⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Mertens/Mata - Midtsjö/Berkan - Kerem/Rashica - Gomis/Seferovic değişiklikleri maçın seyrine göre etkili olabilir diye düşünüyorum.

İlk 11 güzel, hamle şansları da çok.

Nedir şimdi durum. 11 ler de verilmiş... Gomis mi yoksa Mata mı başlamalıydı. Rakip çetin ama orta defansları en zayıf noktaları. Güçlü bir Bafe iyi olabilir ama Mata illa ki sonradan girmeli

Nedir şimdi durum. 11 ler de verilmiş... Gomis mi yoksa Mata mı başlamalıydı. Rakip çetin ama orta defansları en zayıf noktaları. Güçlü bir Bafe iyi olabilir ama Mata illa ki sonradan girmeli
90 dakika adanaya karşı oynayamaz zaten muhtemelen. Gerekirse sonradan girer diye düşünüyorum ben de.

ilk 11 göre yorum yaparsam, defans orta saha cok iyi ama Mertens ve Gomis secimi cok yanlis olmus, eger Kontra futbol oyniyacaksak, Gomis ile olmaz bu is, herif bir ileri bir geri kosarsa cok erken kopar mactan, yok kontra futbol degil de hücüm futbolu oyniycaksak o daha vahim, herifler bizi duman eder, cünkü bizim takim birbirinden cok kopuk oynuyor yani orta saha defans arasi ucurum gibi bosluk olusuyor. Tamam burda Torreira ve Midjtso var ama yinede cok kontra yeriz hücüm edersek, bir iki kacirirlar sonra atarlar.

En iyi olan kadro Mertensi forvete atip Matayi 10 olarak oynatip daha arkada oyunu kabul edip , Matanin etkileyici uzun ara paslari ile güzel kontralar yapmakti. Ilk gölü Adana bulursa malesef fark yeriz.

İcardi yokken gomis oynicak beyler ne bekliyonuz ya sefer iyi gorunmuyor iste. takmislar mertens forvet diye taktik anlamda bi halt ettigimiz yokken adami ileride niye kaybedelim 10da takiliyo fena da oynamiyo iste alla alla. niye cok top kapiyo falan diye kiziyolar adama😀 tamamen inisiyatif aliyor ona adam kovalicaksin falan diye gorev verilmedi merak etmeyin

Hakemlerin performansini merak ediyoruz. Trabzon kollaniyor bakalim adana ne kadar kollanacak. Biz yenersek zaten eski galatasaraylilar oynamadi demeye baslarlar.

Adana forvetsiz çıkmış bı zahmet akbabadan baskı yemeyelim

akbaba sahte futbolcu rolunde oynuyo bakalım napacak !!!!🤨

Gomis tercihi yanlış bence. Gol atar kazanırız, keşke öyle olsa, ama yine de yanlış. Ben olsam Sefer ile başlardım. İkinci ihtimal ise, Mertens'in forvet, Mata'nin 10 no olduğu opsiyon.

Ancak hoca en iyisini bilir diyelim. Ligin kırılma haftalarında birinde, bizi yanlız bırakan super starimiz, en azından acaba maci izleme teveccühünde bulunacak mi, merak ediyorum bu arada.

Gomis yerine mata başlamalıydı, mertens forvet bu okan'ın gomis ısrarı sıkmaya başladı adam önüne top atılınca koşamıyor, mata defans arkası çok akıllı paslar veriyor mertens fişi çekerdi. Mata hazır değilse oliviera olmalıydı.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt