⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

ikinci yari atariz

Bu ileri hattıyla kesinlikle olmaz. Bi şekilde yabancı sınırına bir çözüm bulmalıyız. Gomis'in ilk 11 için gücü yeterli değil

Fizik olarak iyiyiz rakiplere göre ama oyun etkisiz. Gomis ancak son 20 dk. oynar hele deplasmanda.

Kereme birde yunus eklendi hayırlı olsun

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acil Mata veya Oliviera lazım topu ileri taşıyamıyoruz

Ayrıca Seferovic gereksiz harcandı, görüldüğü gibi sorun Sefer’de değildi.

Ben olsam derhal Kerem- Barış, Mata-Gomis değişikliğiyle başlarım.. 60’dan sonra da öndeysem Mertens’i çıkarır, Rashica’yı alır Barış’ı forvete atarım. Gerideysem Sefer’i alırım..

Gomis out Mata in sonra Mertens uca

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Bence oyun olarak iyiyiz forvet zayıf.

Bomboş bir ilk yarı daha. Milli arada da ne yapılmış anlayabilen beri gelsin. Okan bu korkaklığı ile hem bu senemizi hem Galatasaray kariyerini yer.
İstediğimizi yaptık pozisyon da bulduk değerlendiremedik. Zor bir deplasman oynuyoruz. Ne bekliyorsunuz anlamıyorum. Lehimize gidiyor maç.

Yunus ve kerem bu takımın türk torpilli oyuncularıdır. Sezon başında dediğim gibi yunus hiç bir zaman büyük takım topçusu olamaz görüşüm geri geldi. Hazırlık maçlarında özür dilemiştim ancak görünüyor ki kesinlikle Galatasarayda oynayacak oyuncu felan değil .

Kerem ve Yunus çok şişirildi. Beş para etmez ikiside. 3 Türk kuralı olmasa ikiside formayı alamaz

Geri
Üst Alt