⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Yine kazanan 11 bozulmaz saçmalığı olursa burdan uçarım okan hocama saygım çok ama Terim kalıntısı fikirleri bıraksın. Ortasahayıda üçlesin artık zorlu maçlarda.
Muslera
Boey nelson abdül duboy(pva)
Berkan Torera Sergio
Yusuf Icardi kerem

Benim 11im bu.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

--------------------------Okan---------------------------------

Boey----------Nelsson---------Abdülkerim---------PVA-----

------------------------Torreria--------------------------------

-----------------Midjstö--------Sergio-----------------------

Yunus-------------------Mertens----------------------Rashica

Bu şekilde umarım bir maça çıkarız. Daha diri olacağımızı daha hareketli, top kayıplarının daha az olacağını düşünüyorum. Adana Demirspor da pozitif futbol oynayan, hücum yapmasını seven bir takım olduğundan daha fazla alan bulabiliriz. Tabi kağıt üstünde kadro yapmak kolay, önemli olan oyuncuların birbiri ile olan uyumları.

Adana'nın en büyük gücü geçişler. Konya maçı gibi olursa çok sıkıntı çekeriz. Diğer yandan savunmaları yetersiz. Stoper ikilisi de sakar. Kilit nokta hücumdaki top kayıpları. Ne kadar az top kaybedip ne kadar çok atak sonlandırırsak o kadar çok şansımız var.

şimdi işin yoksa ndiaye, onyekuru, akintola ile falan uğraş. dothraki ordusu gibi saldırı yiyeceğiz muhtemelen. :dd

tek şansımız hücum ederken arkada bırakacakları boşlukları yüksek yüzde ile değerlendirip, o gazlarını kaçırmak olur. yoksa yine pozisyon yakalayıp, yakalayıp atamazsak, işimiz çok zor.

bir de fb maçı dolayısıyla, belhanda, onyekuru ve ndiaye kendi taraftarlarından tepki gördüler. onlar için de ekstra motivasyonlu bir nevi "biz ads oyuncusuyuz" deme maçı olacaktır muhtemelen.

1-muslera -yabancı sınırı açılması için kesilebilir ancak bu maç o maç değil kesinlikle-

2-boey -takımın en formda oyuncusu-

3-nelsson -banko-

4-abdul -bence bu maç gönül rahatlığı ile ilk onbire yazılabilir-

5-pva -kesinlikle bu maçta kesilmemeli-

6-toriera -banko-

7-oliviera -banko-

8-yunus -yerli sınırından banko-

9-kerem -yerli sınırından banko-

milli arada allah korusun bir sakatlık vs olmaz ise, 9 oyuncumuz bu şekilde banko belli bence. kalıyor geriye 2 oyuncu:

1- santrafor tercihi, seçenekler: (gomis,seferovic,icardi). benim tercihim kesinlikle gomis olmazdı.

2- orta sahadaki üçüncü oyuncu, seçenekler: (midstjö, mertens). benim terchim mertens olurdu.

yusuf, raiştsa, dubois, yerli açmak için berkan, miço/mertens'den biri ve gomis/sefer/icardi'den ikisi kulübeden hamle oyuncusu olurlar.

özlemişiz ilk onbirin 9unun ezbere yazıldığı gs'ı.

1. Midtsjo - Kerem
2. Berkan - Rashica

Bunun arasinda tercih yapicagiz.

Bence en mantiklisi Midtsjo - Kerem ile baslayip 2ci yari Berkan - Rashicayi oyuna almaktir.

Bayağı bir zaman var.

Iki takım için de avantaj olarak görülebilir hazırlık süresi olarak. Benim bu maçtan beklentim Okan hocanın bu süreyi iyi kullanıp takım oyununu daha iyi oturtması yönünde. Artık gözle görülür dokunuşlar bekliyorum Okan'dan.

1-muslera -yabancı sınırı açılması için kesilebilir ancak bu maç o maç değil kesinlikle-

2-boey -takımın en formda oyuncusu-

3-nelsson -banko-

4-abdul -bence bu maç gönül rahatlığı ile ilk onbire yazılabilir-

5-pva -kesinlikle bu maçta kesilmemeli-

6-toriera -banko-

7-oliviera -banko-

8-yunus -yerli sınırından banko-

9-kerem -yerli sınırından banko-

milli arada allah korusun bir sakatlık vs olmaz ise, 9 oyuncumuz bu şekilde banko belli bence. kalıyor geriye 2 oyuncu:

1- santrafor tercihi, seçenekler: (gomis,seferovic,icardi). benim tercihim kesinlikle gomis olmazdı.

2- orta sahadaki üçüncü oyuncu, seçenekler: (midstjö, mertens). benim terchim mertens olurdu.

yusuf, raiştsa, dubois, yerli açmak için berkan, miço/mertens'den biri ve gomis/sefer/icardi'den ikisi kulübeden hamle oyuncusu olurlar.

özlemişiz ilk onbirin 9unun ezbere yazıldığı gs'ı.
Dostum geçen sene ilk 11'i yazıyorduk banko ama seçeneksizlikten :)

Kalitemiz ligdeki takımlara yetiyor bu sene. Milli arayı iyi değerlendirip oyunu da topralayacağımız maç olsun.

Bu maçta net bir oyun oynayalım artık Antep maçı gibi bu şartta beraberlik gelirse üzmez ama kötü oyun ve yenilgi çok bozar bizi kötü oynayarak kazanmaya devam edebiliriz umarım en kötü ama Mertens sonradan girmeli artık

Adana Demirspor da belli bir oyun düzeni olan bir takım ama Konyaspor gibi kompakt bir takım değil. Genelde geçiş oyununa uygun oyuncuları var ve geçiş oyununu çok iyi oynuyorlar. Orta sahada Badou dribling ile Belhanda ve İnler pasları ile rakip alana hızlı geçişi sağlıyor. Büyük ihtimalle topu bize verip geçiş kovalayacaklar, basit pas hatalarını asgari düzeye indirmemiz ve acele hücum etmememiz gerekiyor. Trabzon maçında geçiş kovalayarak çok net pozisyonları harcadılar ama son dakikada ilginç bir golle kazandılar. Trabzon da kazanabilirdi, savunmaları güven vermiyor. Konyaspor kadar disiplinli bir takım değiller, onlar kadar pas oyunu oynayıp rakibi yoracak yapıları yok ama hızlı geçişlerde ise Konyaspor'dan daha tehlikeli bir takım. Orta sahayı diri tutmak adına Midjtsö ve Torreria beraber olmalı ilk 11de.

bu maçta sol bekte dübürü oynatmak büyük hata olabilir kralholt savunmada çok iyi bu sene

Geri
Üst Alt