⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

qnew5men.jpg

Bu maç özelinde en ideal kadro bence bu, Nedenleriyle anlatacak olursam şu şekilde ;

1- Gomis bu tarz maçlar için biraz fazla temposuz ve ön alandan rakibin kolay şekilde çıkmasına sebep olabiliyor bu yüzden yedek kalması doğru tercih olacaktır, Icardi ise hem uyum hemde fiziksel anlamda henüz tam istenen seviyede değil bu maçta yedekten değerlendirmek daha makul olacaktır. Maçın zorluğunu düşününce ileride Mertens'i kullanmak iyi bir plan olabilir.
2- Kerem ve Yunus ikilisi sezon başından bu yana tam istenen performansta değil bu ikiliden bir tanesini yedeğe alıp bulduğu sürelerde fena işler çıkarmayan fiziksel olarak diri gözüken Barış'a şans verilmesi mantıklı olacaktır. Yusuf veya Rashica'da düşünülebilirdi ama malum sınır var.
3- Dubois sol bek olarak defansif anlamda henüz net bir test vermedi ve ilk net maçına Ads deplasmanında çıkmasını biraz sıkıntılı görüyorum. Maçın zorluk derecesine bakıldığında sol bek için Aanholt ile devam edilmeli.
4- Emin'in henüz 11 seviyesinden uzak olduğu aşikar ve burada kesinlikle Abdülkerim ile başlanması gerekiyor, Diğer mevkiler için farklı alternatifler olabilir ama bence en net değişmesi gereken bölge burası şu an.

Orta saha da dirençli kalmamız için Midstjö kesin oynamalıdır.

Durumlar ne getirir bilmiyorum ama belki birkaç maç kaçırabilir, sadece skoren takip edebilirim. Kalbim sizinle aslanlar. Hadi göreyim, alın şu liderliği. 🥳

Seyredemeyeceğim, maç günü düğün yapılır mı lan düğün de açsak hanımla papaz olacağız neyse artık buradan takip

---------------------------Muslera-------------------------
Boey--------Nelson----------------Abdül---------Berkan
--------------------------Torreira-------------------------
------------------Midsö------------Oliveira-------------
Yunus----------------------------------------------Mertens
---------------------------Gomis----------------------------

Çıkmamız gereken kadro budur bence.Konya maçındaki gibi orta sahayı boşaltırsak belhanda onyekuruya min 2 gol attırır

Muslera
Boey
Nelsson
Bardak
Kral
Torreira
Berkan
Sergio
Yunus
Rashica
Mertens

qnew5men.jpg

Bu maç özelinde en ideal kadro bence bu, Nedenleriyle anlatacak olursam şu şekilde ;

1- Gomis bu tarz maçlar için biraz fazla temposuz ve ön alandan rakibin kolay şekilde çıkmasına sebep olabiliyor bu yüzden yedek kalması doğru tercih olacaktır, Icardi ise hem uyum hemde fiziksel anlamda henüz tam istenen seviyede değil bu maçta yedekten değerlendirmek daha makul olacaktır. Maçın zorluğunu düşününce ileride Mertens'i kullanmak iyi bir plan olabilir.
2- Kerem ve Yunus ikilisi sezon başından bu yana tam istenen performansta değil bu ikiliden bir tanesini yedeğe alıp bulduğu sürelerde fena işler çıkarmayan fiziksel olarak diri gözüken Barış'a şans verilmesi mantıklı olacaktır. Yusuf veya Rashica'da düşünülebilirdi ama malum sınır var.
3- Dubois sol bek olarak defansif anlamda henüz net bir test vermedi ve ilk net maçına Ads deplasmanında çıkmasını biraz sıkıntılı görüyorum. Maçın zorluk derecesine bakıldığında sol bek için Aanholt ile devam edilmeli.
4- Emin'in henüz 11 seviyesinden uzak olduğu aşikar ve burada kesinlikle Abdülkerim ile başlanması gerekiyor, Diğer mevkiler için farklı alternatifler olabilir ama bence en net değişmesi gereken bölge burası şu an.
böyle kritik macta birbiriyle oynama aliskanligi olmayan 11 ile cikmaz iyi bir hoca sahaya (oli-tor-midtsjö)

son mactaki ayni 11 cikar

belki kerem yerine baris oynar

PvA haric dogru onerme oldugunu dusunuyorum ben yine de onde Gomis ile baslardim.
pva normalde kesik yemeli ama oynama aliskanligindan dolayi oynatirim, gidisata göre dubois girer

pva geride bekleyip defansif görev üstlenmeli, boey kanadindan ataga cikmaliyiz

ads bunu düsünecektir ama boey'e önlem almalari zor

ben de gomis'le baslardim, gidisata göre degisiklik yapilabilir mesela kerem girer, kontra oynariz baris-kerem ile

Geri
Üst Alt