⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Okanin İst maçında yediği gollerin benzerini lig maçında yediği de ne diyeceksiniz. Galatasarayin kalitesine uygun yerli kaleci yok. Kumar oynamaninda alemi yok. Muslera bu sene formda. Berkani bir şekilde 11 e monte etmenin yolu aransin
Kumarını kralını oynuyoruz böyle kabız futbol ile ,kanatta Kerem ve Yunus ile. Muslera sanki hiç yemiyor hatalı gol. Diger takımlar bana Buffon ile Neuer ile oynuyor sanki. Yerli oyuncuyu kalede kullanmak zorundayız. Asıl macera dediğim gibi , sahada da izlediğimiz üzere,diger çözüm çabaları.

İlk yarıyı izlemeyenler için söylüyorum

Geçen seneki herhangi bir deplasman maçından farksız oynuyoruz

Ruhsuz,etkisiz,beceriksiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera
Boey nelsson akerim kazim
Torreira mico
Baris mata rashica
Mertens

Su kadroyu cikarmak cok mu zor hocam

Bu kadro bu kadar kötü futbol oynamaz.
Kaç haftadır aynı

Yunus Kerem Mertens 3 lüsü çok basit top kaybediyor. Gomis ise sahada yok.

mitçö'nün sırtı dönük heriflerden kaptığı toplar müthiş. davareller değerlendiremiyor ama

sol bekte berkan'a şans verilmeli aylardir söylüyorum
başka çare yok

Daha iyisi falan yok onyekurunun kimyası müthiş uymustu bizim kulüple. Atsın bakalım rashica fenere attığı golü onyekurunun.
Fener'e attığı golünün yiyeyim yav adam o maçta o pozisyondan kolay 3 golü harcadı. İlk senesinde bayağı iyiydi. Bitiricilik falan iyiydi bayağı. İkinci senesinde aşırı kötüydü. İyi olsaydı kalırdı zaten. Önce bitiriciliğini düzeltsin. Sonra gelsin bize. Ama şu haliyle fıtık etmekten başka bir şeye yaramaz.

VAAYT HEMSOM!!
Abdulkerim sokarim sizin yapacaginiz atağa diyerekten neler yapıyor oyle

Yunus 'u ilk defa bugün bu kadar etkisiz görüyorum. Milli ara bize yaramamış Yunus da Kerem de kötü etkilenmiş çok etkisizler.

Geri
Üst Alt