⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

İstediğimizi yaptık pozisyon da bulduk değerlendiremedik. Zor bir deplasman oynuyoruz. Ne bekliyorsunuz anlamıyorum. Lehimize gidiyor maç.
Valla oyun akmıyor. Atak sürekliliği yok. Bu takımın artık kaba tabiri ile takır takır oynaması lazım. Ben sahada debelenen bir ekip görüyorum.

şu gomisi çıkartın artık bı halt yapmadı

(dediğim anda gol atar umarım )

Bk gibi oyun var. Boey 6 karşılaşmanın 6sini aldı onyeye karşı. Sindirdi. Kerem karşısında kimse olmasa da her pozisyonu iç etti

Kime göre neye göre mantık dışı. Okanın kötü oynayacağı gol yiyeceği garanti mi? Hucüm yapamıyoruz ileriye kan değişimi şart ve malesef yerli olarak ekleyebileceğin alternatif az.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Kesinlikle. Adam bir tane hata yapti diye cop yaptilar adami. Okan en az Besiktas’li Ersin kadar iyi kaleci. Gecen sene Muslera’nin yaptigi hatalardan sonra kadrodan mi kesseydik? Okan mac aliskanligi olursa gayet iyi performans verir.
Okan hoca kendinde Muslera’yi kesecek cesaret bulamiyor demek ki.

Ha bu arada ortasahamız mercedes
Kanatlar etkisiz olunca hem ilerde top tutamıyoruz anında geri sekiyor, hem adamlar çok rahat geliyor

Forvet çıkarıp kanat alarak mı gol atacaksın?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Evet. Kerem'i Mertens'in yanına atıp geçişlerde araya koşu atan oyuncu sayısını arttırarak atacağız. Çünkü ağır stoperleri var ADS'nin. Gomis sadece yürüyor. O toplara koşacak oyuncu lazım uçta.

Cidden neden hala Gomis ilk 11 de zorlanıyor

Adam son 15-20 dklık fiziğe sahip elinde kuvvetli bir silah var sen onu da çöpe atıyorsun ilk 11 başlatarak

Kerem ile Yunus yaratacılık 0 bu (yerli) kuralı herkes için var ama tercihlerini bu kadar kötü yapan başka takım yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hangi konuda renktaş? Bile bile kaliteli yerli almadılar mı diye?
bastan beri ben plan goremedim malesef. boey bile buna dahil. solda dubonun olmasi da buna dahil son gun 5 adam alinip cogunun seneye olmicak olmasi falan da. biz alalim yildizlari oynarlar kafasi goruyorum ben

Kerem aldigi her topu olumsuz kullandi maalesef. Baris alper girmeli

Okan hoca bir şekilde bu keremi yedeğe atmalı yoksa kendisi elestiri alacak , kerem tahammülü çok zor oyuncu

Yunus'un son vuruşlar niye bu kadar kötü

Gomis -mertens yer değişmeli gomis out yani
Mata girmeli bir şekilde
Madem mıy mıy oyun oynuyoruz ,o zaman öldürücü pas atacak adam lazım

Geri
Üst Alt