⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Rezil bir top oynuyoruz futbolcu performansı ile açıklamakta zorlanıyorum. Yalnız şu bir gerçek oliviera tam bir rezil topçu.

Rezil herifler. Oynayacağınız topa, verdiğiniz pasa, çekeceğiniz şuta tüküreyim. Şu maçı kazanamamanın bahanesi olamaz.

Yunus bu takımın tümörü.Keremin golü asisti var bunun hiçbşrşeyi yok üstüne bi de artis şutları var tam 5 para etmeyen adam.Yerli kuralı burnunu kaldırıp daha az çalışmayla garanti forma imkanı sunmuş işine de gelmiş.Adana’da oynuyor sanıyor kendini kimseyi görmeden şut çekemeyeceklerini pas veren bi tipe dönüşmüş

İlk maçtan beri söylüyoruz, bu 2 kanatla olmaz diye

Bırak çözüm üretmeyi adam 99 dk değiştirmedi bile

Keremle yunusu tebrik ederim çok iyi sıçtılar

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ts deplasmanından sonra yine 0-0 kaldığımız saçma sapan bi maç oldu. Adamları istatistik olarak ezmemize rağmen isabetli şutta hiç fark yok sayılır...

Bu değişiklikler neyin nesiydi anlamadım

Orta sahayı boşaltmak nedir mesela ? Orta saha yoktu takımda

Kerem ile Yunus rezilleri oynadı 100 dk oyunda hangi akla hizmet tuttun acaba bu maç direkt hocaya yazar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hakem kirmizidan sonra s.cti. 60. dakikadan itibaren 10dk oyun olmadi. okan hoca falan degilsin.atesi yakamiyorsun bu anlarda.60. dk ya kadar neyi bekledin mesela. yada herkes yatarken belli oldu macin bu sekilde bitecegi o ani nasil bekledin yuklesene direk

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu mactan sonra eger ki kaleci veya sol beki Turk yapmazsak Okan hoca kendi kendini yok eder. Yunus ve Kerem ile olmayacak. Hatta bir adim ileri gidiyorum. Ikisi de 11de olmamali. Kaleye Okan solbeke de Kazimcan veya Emre gecmelidir.

Kerem ve Yunus o kadar şuttan kaleyi bulamadılar. Diyecek sözüm yok.

10 kişilik Adana'ya gol atamadı takım. Okan efendi sürekli yunus kerem kanadı ile oynamayı bırakmalı. Bu heriflerin yeteneksiz oyunları ve yanlış tercihleri artı top kayıpları gol atmanın önündeki en büyük engeller. Bekler de adam gibi orta yapamıyor.

Geri
Üst Alt