Hafta başı sorsalar çoğumuz yenilmemek daha önemli en kötü berabere kalalım 1 puan da kötü olmaz derdi ama rakip 10 kişi kaldıktan sonra kaçan galibiyet üzdü tabi yenilmek daha büyük sorunlara yol açardı. Ben geçen senelere oranla takımı daha derli toplu buluyorum son 10 senede deplasmanlarda bu kadar baskın oynayamıyorduk genel de rakip bizi sindirip maçı çözebiliyordu biz 1-2'nci bölgelerde çok fazla top kaybı yapıp kontradan goller yiyorduk ama şu an 5 deplasman da 11 puanımız var sadece 2 beraberliğimiz Trabzon dep ve Adana Demirspor dep en son bu denli başarılı olduğumuzu uzun zamandır hatırlamıyorum genel de 5 deplasman 2 galibiyet 1 beraberlik 2 mağlubiyet gibi durumlarla karşılaşıyorduk. Şampiyon olduğumuz dönemlerde dahi deplasmanlarda 27-28 puan toplayıp iç sahada 45 puan civarı topluyorduk
Daha 2 hafta önce Kasımpaşa rezalet deniyordu adamlar 5 maçta 12 puan aldılar sadece bize kaybettiler. Bugün alınan 1 puanda değerli Trabzon burada fark yiyordu öyle fener, beşiktaş içinde burası kolay geçmeyecek.