SL 22/23 H:8 | Beşiktaş 0-0 Fenerbahçe | MS | 2 Ekim

skor güzel gözükse de fb bunu Galibiyet gibi kutlar hiç birsey oynamadan

fener istediğini aldı, havaları devam eder

Maçın en güzel anları kaçaktan izlerken donduğu anlar. Şampiyonluk giderse tamamen bizim suçumuz. Biz kötü oynuyoruz ama bunlar hakikaten çok çok kötü.

Karagumrugun başında pirlo olmasaydı onlar bile puan alabilirdi bunlardan puan almak cidden zor değil çünkü her maç benzer oyunu deniyor bunak

ucup kacan fenerin giren cikan fark etmeksizin pozisyon üretememesi hakkinda GÜNTEKIN efendi ne yorum yapacak acaba?
kasimpasa ve alanya maclarini referans alip ligin en iyisi net fb falan diyordu herif mac öncesinde
bizim kadar topu rahat ceza sahasina getiren 2.bir takim yok ligde
tek eksigimiz pozisyonlari gol yapmak. onlari yaparsak bunlar viz gelir tiris gider

onlarda derbi:

Manchester City 6-3 United

bizde derbi:

Fenerin de tek numarası ön alan baskısı bunu anladık ilk yarı da golü buldu buldu ikinci yarı oyundan düşüyorlar. Zaten en tehlikeli atakları da ilk 10 dk da geldi ve maçın sonlarına doğru bjk oyun üstünlüğünü iyice ele geçirdi direkten dönen topları var, wegorts un net kafası var

Uçan kaçan fb'yi ilk haftaların uçanı tjk'yi gördük. Hep söyledim söylüyorum bu ligin en iyi futbol oynayan takımı biziz. Sadece son vuruş şanssızlığı yaşıyoruz. Şampiyonluğun da en büyük favorisiyiz.

18-19'da Fb'nin ofsayttan attığı VAR'ın devrede olmadığı Başak maçı dışında rakiplerin maçlarında hep doğru takımı tuttum. Beraberlik en iyi sonuç falan değil, Bjk almalıydı. Oyuna bakarsak iyi oldu çünkü 2. yarının başında Bjk bayağı sıçtı.

Sikeciler umarım sevinirler çünkü son 20dk ezildiker dünkü adana gibi oldular balları olmasa skor 2 yada 3 0 di elbet bu balda bir gün patlar

İlk ddefa bir hakem performansını beğendim. Birkaç hata olmasına rağmen adam oynatmak için elinden geleni yaptı. Niye hep böyle yonetmiyorsunuz?

fenerbahce 7 macta sadece 2 tane ciddi maci vardi oda

konyaya maglup
bjk beraber

üstünede sadece 3 deplasman oynadi

Bu arada uçan kaçan fenerle aynı puandayız rezil fixtüre rağmen.Keşke ads den 3 puan alsak işler değişirdi

Geri
Üst Alt