Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.420
- 39.275
- 3.293
fenerin mutlak suretle yenilmesi gerekir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir bjkliye acımak yapacağım en son şey olur ama gazlarını söndürmek adına fbnin kaybetmesi lazımçevremdeki tüm Fenerliler inanılmaz çirkinleşti. Bjkli arkadaşlara acıyorum umarım onlar kazanırlar.
Senin avatara da puroyu ben mi ekledin kanka ?Bir bjkliye acımak yapacağım en son şey olur ama gazlarını söndürmek adına fbnin kaybetmesi lazım
AynenSenin avatara da puroyu ben mi ekledin kanka ?![]()
Gasp
Adam yaralamaya teşebbüs
Hürriyeti tahdit
gibi suçlamalarla gözaltına alınmaları an meselesi. bir de bunları nasıl koyduk tarzında paylaşıyorlar. bir gram akıl yok holigan davarlarda
Hürriyet Göçer sevdamız vardı ama hiç bizim olmadıHürriyet diye topcu var miydi bizde?
Bjkden bi halt olmaz iyi bi anadolu takimi sadece. B planlari yok ve sacma sapan bi oyun oynuyorlar. Onlarin kazanmasi daha iyi olurGalibiyette iki takım da havaya girer. Maçın muhakkak berabere bitmesi lazım, kırmızılı, bol gollü bir beraberlik beklentim var. Beraberlik anında 2 takım da 2 puan kaybetmiş olcak, toplamda 4 puan ama kazanan çıkarsa maksimum bir takım 3 puan kaybedecek. Beraberlik şart oğlu şart.