SL 22/23 H:8 | Beşiktaş 0-0 Fenerbahçe | MS | 2 Ekim

fenerin yerinde olsam irfan ve Mert Hakan ile başlarım maça buldukları yerden vursunlar kaleye kesin gol olur.

Beşiktaş kazanamaz Puan Dahi alamaz küçük takımlar maalesef böyledir.

Beşiktaş uzun top oynuyor ve Weghorst gibi etkili bir forveti var, Fener'e ters gelmesi muhtemel bir oyun anlayışı var ama Beşiktaş'ın defansı baya problemli yani maçın ucu açık görünüyor. Ev sahibi olması + oyun tarzı olarak baktığımda Bjk çok hafif avantajlı gibi geliyor.

Bjk muthis bir anadolu takimi, fbye tam ters gelecek takim. Fbnin gotu yiyosa onde basar muleka nkudu falan bitirir bunlari

Bejeke evinde hiç kolay vermez maçı.Kanatları ve kanat bekleri süratli forveti top indirebilen biri Alanya maçına bakıp ahkam kesilemez.bkz:Konya maçı

Ghezzal-Rozier ikilisini duzgun kullanirlarsa fb sol tarafini otoban yapar bjk.Muhtemelen gollu beraberlik olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Güzel maç olur.
Bjk nin de bizim gibi yerli sorunu var. Bizden tek artısı kalecileri yerli. Ellerindeki tek formda ( o da eh işte ) yerli Salih. Hücumda tıkanınca Gezzal açıyordu. O da sakatlanınca bocaladılar.
Kadroları dar. Hocaya güvenleri de yok.
Ellerindeki yerlilerle kadro mühendisliğinde elleri kolları bağlı aynı bizim gibi.
fb ise bu konuda en rahat olan takım. Kale yerli, sağ beke, ortaya, kanatlara yerli koyabiliyor. Hatta çok sıkışınca forvete koyacak Serdar var. En güçlü yanı önde baskı.
Bjk de önde baskıyla birkaç maç götürdü ama gerisi gelmedi.
Keyifle izleyelim rakiplerimizi, bol aksiyonlu )))

son zamanlarda derbilerde bi taraf baski altindaysa o taraf iyi oynayip istediğini aliyo. fb favori cikip yenemeyecek bence. iki tarafda kaybetmek istemeyecektir. berabere biter diyorum

Bol kırmızı ve sakatlığın olduğu sonucun beraberlik olduğu bir maç olur umarım :)

Beşiktaş aslında fenere ters gelebilecek bir yapıya sahip çünkü geçiş oyuna yatkın bir takımlar ve hızlı oyuncularıyla çizgiyi kullanabiliyorlar o yüzden fenerin ön alan baskısıyla başlayacağını sanmıyorum bunu yaparlarsa maç sonunda 4 veya 5'lik olurlar Rennes maçı taktiğini görebiliriz 2 tane 6 numara koyacaklardır hatta Crespo ve Arao yapacaklarını düşünüyorum orta alan üstünlüğünü almaya çalışacaklar kapacakları toplarla da ön alanda hızlı oyuncularla skora gitmeye çalışırlar.

Beşiktaş tarafına gelirsek Rosier - Ghezzal / Masuaku - Nkondou(Redmond) yapıp merkezden gelmek isteyeceklerini sanmıyorum merkezde rakibin kaptığı toplarla geldiklerini bildikleri için ana plan çizgi oyunana döner 2'ye 1'lerle veya merkezden çizgilere atılacak ara toplarla fenerin zayıf noktasına doğru hamleler yapacaklardır. Set futbolu yerine geçiş oyunu oynamaları daha mantıklı duruyor.

Skor olarak 3-1 biter.

Berabere biter

Ama besiktas’in kazanmasi daha hayirli olur

Hakem devreye girmez ise, ki dengelemek için var gücüyle ugrasacaktir, Bjknin bol gollü bir galibiyeti olacaktır. Ama klasik derbi olacak ve Fener cirkefligi ile bjkye kırmızı aldırıp tribünü bile indirtebilir. Normal şartlarda bjk galibiyeti kesin

Beşiktaş bu maçta yenemiyosa da yenilmemeli :D Şenol Güneş'i getirebilirler :D

Geri
Üst Alt