SL 22/23 H:9 | Fenerbahçe 5-4 Karagümrük | MS | 9 Ekim

karagümrük berbat durumda. İşin ilginç yanı başakşehir bunları yenemedi garip. Tek planları hem duran toptan, hem akan oyundan caner'in ortaları

fb avrupa dönüşü rotasyonlu kadrosuyla bile 3-1 falan yener

Karagümrük ligde geriden pasla çıkarken en çok pas hatası yapan takımmış. Aynı şekilde oynarlarsa Kayseri ve Alanya maçlarının aynısını izleriz. Üçlü falan oynayıp geleni şişirsinler.

Türk ligi adamın aklını alır işte Pirlo efendi
Yanlız fbjk maçı neymiş öyle ya. Bjk hocasını bu sabah kovmak lazım. Bu kadar yanlış oyuncu tercihi olamaz. Ghezzal madem oynayacak durumda nasıl oynatmazsin, bir de Gedson'u nasıl keser akıl alır gibi değil.

Arkada yayla gibi boşluk bırakan FB'yi 4lemesi lazımdı. Derdine yansin bjk.

Bu arada bir takım bu Fener'e öyle bir denk getirecek ki, göreceksiniz. Bu kadar saçma bir taktik olamaz.

Bakalım Karagümrük de Alanya gibi pasla mi çıkmaya çalışacak, göreceğiz.
Ismael’e ne sovdum. Ghezzal madem oynuyor, oynatsana ikinci yari basindan itibaren. Ghezzal girdi, BJK 3-4 pozisyon buldu. Ghezzal’den once hic net pozisyonlari yok. Bir 10 dakika once bile girseydi, BJK kesin kazanirdi. Bu Fener de amma balli. Ya kek takimlarla oynuyorlar, ya da oynadiklari takimin en iyi oyunculari oynamiyor.

Bu mactan beklentim 0. Karabuk’un kazanma ihtimali %1 bile degil. Hoca degisimi olursa mactan once belki beraberlik olur ama Pirlo kalirsa, Fener minimum 4 atar. 5-1, 6-1 falan biter bu mac.

Karagümrük ligin en kötü takımlarından hücum hatlarıyla savunmaları arasında 2-3 km var.Dünkü maçı izlerken gözüm kanadı resmen şikeciler gene havadan 3 puan alacak gibi

Karagümrük ligin en kötü takımlarından hücum hatlarıyla savunmaları arasında 2-3 km var.Dünkü maçı izlerken gözüm kanadı resmen şikeciler gene havadan 3 puan alacak gibi
Demek ki bunlara zaman zaman Karabük diyen tek ben değilmişim.

5-0
maçtan sonra Pirlo kovulur 1.05

Sanmıyorum ama Pirlo'dan Başak'a uyguladığı tarifeden rica ediyorum
Screenshot_20221005-143733_Photos.jpg

karagumrugun hocası,kalecisi ve savunması büyük sorun.yine de kousasi ve diagne var

Geri
Üst Alt