- 18 Şubat 2011
- 143.066
- 62.257
- 5.478
hadi yatin simdi fener'e, göreyim sizi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türk ligi adamın aklını alır işte Pirlo efendi
Ismael’e ne sovdum. Ghezzal madem oynuyor, oynatsana ikinci yari basindan itibaren. Ghezzal girdi, BJK 3-4 pozisyon buldu. Ghezzal’den once hic net pozisyonlari yok. Bir 10 dakika once bile girseydi, BJK kesin kazanirdi. Bu Fener de amma balli. Ya kek takimlarla oynuyorlar, ya da oynadiklari takimin en iyi oyunculari oynamiyor.Yanlız fbjk maçı neymiş öyle ya. Bjk hocasını bu sabah kovmak lazım. Bu kadar yanlış oyuncu tercihi olamaz. Ghezzal madem oynayacak durumda nasıl oynatmazsin, bir de Gedson'u nasıl keser akıl alır gibi değil.
Arkada yayla gibi boşluk bırakan FB'yi 4lemesi lazımdı. Derdine yansin bjk.
Bu arada bir takım bu Fener'e öyle bir denk getirecek ki, göreceksiniz. Bu kadar saçma bir taktik olamaz.
Bakalım Karagümrük de Alanya gibi pasla mi çıkmaya çalışacak, göreceğiz.
Karabük'ün kazanma şansı direkt 0 çünkü ligde karabük diye takım yokBu mactan beklentim 0. Karabuk’un kazanma ihtimali %1 bile degil. Hoca degisimi olursa mactan once belki beraberlik olur ama Pirlo kalirsa, Fener minimum 4 atar. 5-1, 6-1 falan biter bu mac.
Demek ki bunlara zaman zaman Karabük diyen tek ben değilmişim.Karagümrük ligin en kötü takımlarından hücum hatlarıyla savunmaları arasında 2-3 km var.Dünkü maçı izlerken gözüm kanadı resmen şikeciler gene havadan 3 puan alacak gibi
Sanmıyorum ama Pirlo'dan Başak'a uyguladığı tarifeden rica ediyorum
karagümrük parçalar
fener en az 5 atar