Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.723
- 11.792
- 1.163
Fb ve Bjk maçı izlemeyi uzun süredir bıraktım boşuna sinir olmuyorum artık sadece Gs maçından devam. Bu ligin izleneceği yokta işte Gs sevdasındayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İmkansız, telimi hacklemen lzım. İstediğim gibi maçkoliğe girerim bunu benim elimden alman lzımEn azından konudan atsam bi işe yarar mı
şaşal penaltı çıkarmıştı geçen. bu malın kurtardığı bir şey var mıAli Şaşal Vural ile kapışabilirler
O halde forumdan 10 adam toplayıp sana ağız dolusu söveceğizİmkansız, telimi hacklemen lzım. İstediğim gibi maçkoliğe girerim bunu benim elimden alman lzım
bizle oynamadılar henüzşaşal penaltı çıkarmıştı geçen. bu malın kurtardığı bir şey var mı
ilk izlenimde degil gibi duruyorlardı ama izledikten sonra net p6 oldugu belliBasima bir sey gelmeyecekse verilen penaltilar dogruydu bence
yeneriz bunlarıbizle oynamadılar henüz
Hemen zaten rakip takim iyi oynuyor dedikmi hayirdir ? sana hayirdir bitiremedikten sonra istersen uber top oyna attigin gol sayisi kac ? 1-0 bitecegine 4-3 bitsin hucum futbolu her zaman iyidir bu kadar basitAdamim senin bu konudaki mesajlarin hepsi Feneri öven mesajlar yada kötülüyenleri karsi savunma içerikli. Hayirdir?
Antalya bize karsi oynarken kaç maçtir yenilmemisti ve ordaki havayi orda maça giden GSC üyeleri bile isyan ederek anlatti zaten. Çok zor bir deplasman.
Konyaspor gol yememisti kaç maçtir, yenilgi görmemisti.
Adana deplasmani, Trabzonspor deplasmani var daha. Kasimpasa Fenerden 10 yedikten sonra kaç maçtir yeni hocayla cosuyordu bize karsi oynayana kadar.
Bu fikstur çok kolay evet...
Bizim maçta bu kadar penaltı verilmiyor hatta var'a gidilmiyor
bence deyeneriz bunları
Hakemler müsade ederse elbetteyeneriz bunları