altan cann
Cezalı
- 23 Temmuz 2021
- 28
- 3
- 118
Yabanci hakem olsun yeneriz de bu hakemlerle zor.Ceza sahasinda selam verene penalti aliyor adamlarbence de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabanci hakem olsun yeneriz de bu hakemlerle zor.Ceza sahasinda selam verene penalti aliyor adamlarbence de
Bence çok gol kaçırırız ve maç 0-0 berabere biter.yeneriz bunları
Bi başlık altında sövüp sslerini bana atabilirmisin knk bişey denicemO halde forumdan 10 adam toplayıp sana ağız dolusu söveceğiz
batmanın neresindensin renktaşYabanci hakem olsun yeneriz de bu hakemlerle zor.Ceza sahasinda selam verene penalti aliyor adamlar
ilk 8 haftada her maçımıza zor geçer diyen birisi olarak alanya ve karagümrük'ü rahat geçeceğimizi düşünüyorum. kayseri maçı zor.Bence çok gol kaçırırız ve maç 0-0 berabere biter.
Ben sövmem bana yasakBi başlık altında sövüp sslerini bana atabilirmisin knk bişey denicem
Şunu da devreye sokuyorum o zaman. Bu arada ben bunların pen verilmesine okeyim. Kazma oyuncu cezalandırılmalı ama kurallar işlerine nasıl gelirse öyle uyguluyorlar.buna göre de el