SL 22/23 H:9 | Giresunspor 0-1 Beşiktaş | MS | 8 Ekim

Giresunspor dirençli takım. Giresun içerde dışarda her türlü zorlu bir takım. O yüzden puan kaybı olası duruyor.

Giresunspor'da bir numara yok ya, koşup duruyorlar.

BEJK alır.

valerien geldikten sonra ts ve alanya maçları sonrası aldığı müthiş övgüleri giresun deplasmanıyla tersine çevirmişti

giresun adeta al topu ne yapacaksan yap dedi ve hiç pozisyon bulamadan 0-0 bitirmişti

giresun bu sene de oyun kilitleme işini iyi yapıyor. İlk ads maçında kötülerdi ama o dönem takım oturmamıştı

beraberlik bekliyorum

Beyaz futbolda 5'te 5 jk kazanır denildi. Geçmiş olsun jkye

Bir beraberlik daha.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Giresun geçen hafta Alanya deplasmanında 90 dakika 10 kişi oynadı hatta oradan galibiyet de alıyorlardı. Takım halinde oynadıkları zaman hatta boşluk bırakmadıkları zaman acayip etkili oluyorlar ben yarında bunun üzerine yoğunlaşacaklarını düşünüyorum öncelikleri beşiktaş'a karşı boş alan veya açık alan vermeyeceklerdir sonrasında takım halinde hücum ederler. Zor maç olacak 1-1 veya 2-1 Giresun kazanır İsmael'in Trabzon maçı kariyerini belirler.

ekmek çıkmaz

Giresunun orta gobegi niye yerli yav. Gorkem kim. Bunlarda hamido vardi bizim macta her yere kosuyordu noldu ona

Giresunspor XI: Onurcan, Hayrullah, Arias, Perez, Alper, Campuzano, Murat Cem, Görkem, Kuwas, Sainz, Bajic

Beşiktaş XI: Ersin, Rosier, Tayyip Talha, Saiss, Masuaku, Josef, Gedson, Alli, Tayfur, Redmond, Weghorst

Beşiktaş için hazırlık maçı falan herhalde çıkan kadroya bakılırsa

Geri
Üst Alt