ŞL 22/23 Play-Off M:1 | Kopenhag 2-1 Trabzonspor | MS | 16 Ağustos

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

1651139423024.png

505.png
1523300289191-png.20211
1879.png

EROwmJlX0AIwffT.jpg

22/23 Sezonu Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu 1.Maç
Kopenhag - Trabzonspor
Parken Stadyumu
16 Ağustos Salı
22.00

Hakemler, Türk olmayınca hamsiler çok temiz küskü yiyip döner ülke puanını yerle bir ederler

Trabzon turu geçer bence.Geçen seneden sonra bi rehavet olur vs diyodum ama süper kupa+ilk 2 maçta baya isteklilerdi.Savunmada ilginç bi şekilde iyi işler yapıyolar 2 sol stoperle oynamalarına rağmen.Beklerde Eren Elmali da Larsen de nokta transferler olmuş,Viscanın sakatlığı ve Trezequet'in henüz nwakaeme etkisi yapamaması tek soru işareti şu an için.

ewt bugün bu varmış ama fb uşağının kanalında o yüzden çeşitli alternatifleri gündemde tutmak gerekir

Umarım bol sakatlık verirler.

bu kopenhag fena takimdi eskiden. hala öyleyse trabzon'u yamulturlar

trabzon bayık oyunu ve kaliteli ayaklarıyla avantajlı dönebilir. avcı'nın takması asıl mesele tabi. az uğraştığı avrupa maceralarında fena işler yapmayan bi herifti

Kopenhagen içimde bir uktedir.
2000 senesinde finale gidemedim, sabah buradan Trabzonlular yola çıkıp gittiller.

O günleri dün gibi hatırlıyorum.
18 yaşındayım ehliyetim 3 aylık, babam izin vermemişti, ben yine arabaya atlayıp gidecektim.
1 gün öncesinden arabayı sakladı gidemedim.
Ne üzüldüm ne ağladım ne yalvardım olmadı.
3 ay konuşmadım babamla.

Kopenhagen içimde bir uktedir.
2000 senesinde finale gidemedim, sabah buradan Trabzonlular yola çıkıp gittiller.

O günleri dün gibi hatırlıyorum.
18 yaşındayım ehliyetim 3 aylık, babam izin vermemişti, ben yine arabaya atlayıp gidecektim.
1 gün öncesinden arabayı sakladı gidemedim.
Ne üzüldüm ne ağladım ne yalvardım olmadı.
3 ay konuşmadım babamla.

kendisi fbli mi allah muhafaza

Geri
Üst Alt