- 18 Temmuz 2009
- 80.694
- 225.192
- 5.093
?city ztn 2 tane sallamış geçti turu
şu durumda city macini seyreden winning elevenda carlosu da forvet oynatir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?city ztn 2 tane sallamış geçti turu
şu durumda city macini seyreden winning elevenda carlosu da forvet oynatir
İtalyan takımlarının futbol karşıtı 3'lü oyun anlayışlarında her oyuncu geri gitme potansiyeline sahip.Bu barella bir ara çok övülüyordu balon heralde
sözde alayı taktik dehadır yok şöyle üçlü oynatıyorlar yok şu rolü onlar buldu vs diye hikayeler anlatırlar.İtalyan takımlarının futbol karşıtı 3'lü oyun anlayışlarında her oyuncu geri gitme potansiyeline sahip.
Ben fırsat buldukça Inter - Milan - Juve - Roma maçlarını izlemeye çalışan biriyim. Daraldım o kalabalık defansif kadroları görmekten. Hücum oynamak yasakmış gibi takılıyorlar. Bir Napoli var 4-3-3 oynayan. Onlar da erkenden bitirdi ligi zaten. Göze hoş gelen futbolları var.sözde alayı taktik dehadır yok şöyle üçlü oynatıyorlar yok şu rolü onlar buldu vs diye hikayeler anlatırlar.
onlar da futbolun temel gereklerini yapıyolar basitçe. diğer takımlar saçmalık rastgele takılıyorBen fırsat buldukça Inter - Milan - Juve - Roma maçlarını izlemeye çalışan biriyim. Daraldım o kalabalık defansif kadroları görmekten. Hücum oynamak yasakmış gibi takılıyorlar. Bir Napoli var 4-3-3 oynayan. Onlar da erkenden bitirdi ligi zaten. Göze hoş gelen futbolları var.