ŞL 22/23 YF M:2 | Inter 1-0 Milan | MS | 16 Mayıs | TV 8

Bu kırmızı olmali ya sokrim ayağa vurmasına böyle giriş mi olur

Bu kirmizi lan

Hakan'i bicmis

Bilemedim. Bir ara Lombaerts-Neudstader muhabbeti falan vardı ama 10 yıl olmuştur herhalde.
Biz Acerbi'yi istemişiz dediğin gibi Sassoulo'da oynarken ama o sırada Mancini Zenit'i çalıştırıyormuş onlar da istemiş baya. O kalmış aklımda.

Sıklet farkı göze çarptı iki maçta da Theo ve Leao dışında üst seviye topçusu yok Milan'ın.

Milan'ın şu kadro zaten Konferans Ligi'nde gruptan çıksa başarı.

Herifler 10 senedir ortalıkta görünmedi sonra bi çıktılar ş.ligi finali.
İtalyan futbolunda yeniden acayip bir yükselme var. Roma'nın geçen sene bu sene milan ve interin yarı finalde karşılaşması, müthiş işler ya.
Şije yapanı da cezalandırıp düşürüyorlar afları yok ama biz hala cezalandırırsak futbol biter diye ağlayıp yabancı sınırı gibi mal mal şeylerin muhabbetini çeviriyoruz.

Kimse bu saatten sonra çıkıp yok avrupa şampiyonasında başarılı olmak istiyoruz, takımlarımız avrupa kupalarında başarılı olsun diye şöyle şöyle yapıyoruz diye ötmesin.

Ülkenin avrupada başarılı olması için federasyonca ne yaptınız? Yabancı sınırı getirdik. 14 hakkınız var hepsini avrupada oynatın kardeşim zihniyet bu sanırım.

Herifler 10 senedir ortalıkta görünmedi sonra bi çıktılar ş.ligi finali.
İtalyan futbolunda yeniden acayip bir yükselme var. Roma'nın geçen sene bu sene milan ve interin yarı finalde karşılaşması, müthiş işler ya.
Şije yapanı da cezalandırıp düşürüyorlar afları yok ama biz hala cezalandırırsak futbol biter diye ağlayıp yabancı sınırı gibi mal mal şeylerin muhabbetini çeviriyoruz.

Kimse bu saatten sonra çıkıp yok avrupa şampiyonasında başarılı olmak istiyoruz, takımlarımız avrupa kupalarında başarılı olsun diye şöyle şöyle yapıyoruz diye ötmesin.

Ülkenin avrupada başarılı olması için federasyonca ne yaptınız? Yabancı sınırı getirdik. 14 hakkınız var hepsini avrupada oynatın kardeşim zihniyet bu sanırım.

İtalya futbolu yükselişteyken gene İtalyan ekolü devam etmeliyiz bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz Acerbi'yi istemişiz dediğin gibi Sassoulo'da oynarken ama o sırada Mancini Zenit'i çalıştırıyormuş onlar da istemiş baya. O kalmış aklımda.
Galiba takimi ile neredeyse anlasmistik ama Acerbi bizi istemedi. Yalniz Tudor zamaniydi. Daha once Mancini zamaninda ölen stoper istenmisti. Ismini unuttum sonra Inter yapti

Galiba takimi ile neredeyse anlasmistik ama Acerbi bizi istemedi. Yalniz Tudor zamaniydi. Daha once Mancini zamaninda ölen stoper istenmisti. Ismini unuttum sonra Inter yapti
Mancini bizi değil Zenit’i çalıştırırken Zenit’e istemiş bizimle aynı zamanda.

Inter'in kazanmasi sayesinde 2 on eleme oynayacağız
4 on eleme...

tabi bunun icin hem CL'yi almalari gerek hemde ligde ilk 4 disinda kalmalari lazim. Suan lig tablosuna baktim da ilk 4'de bitirir bunlar. Sadece Milan'in isi sakatti onlar da elendi artik.

inter finale gelene kadar baba bir takımla oynamadı. çok şanslılar ama finalde city öttürür bunları.

Geri
Üst Alt