ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:1 | Zalgiris Vilnius 2-2 Galatasaray | MS | 25 Temmuz | S Sport Plus

Nasıl nereden alıyoruz hocam? Digitürk üzerinden izleyebilirmiyiz? Yola çıkacağım tam maç saatine anca yetişiyorum araştırmaya vaktim olmadı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
S sport + uygulamasından girip 1 aylık paket satın aldım. İndirim kodu GS1905 İLE 35TL

Ayrıca sorunu anladım, canlı yayın olduğunda kanal açılıyor ve listenizde görünüyormuş. Mesela en yakın yayın 11.30da. Şu anda kanal yok. O yüzden şaşırdım.

sezonun ilk maci, sezon Tahminim.

SL: Gruplarda 3.lük
AL: Final

Lig: Sampiyonluk

Kupa: Final

Süper kupa: 3-0 Bakü Tarifesi

8 Saat 5 Dakika

S sport + uygulamasından girip 1 aylık paket satın aldım. İndirim kodu GS1905 İLE 35TL

Ayrıca sorunu anladım, canlı yayın olduğunda kanal açılıyor ve listenizde görünüyormuş. Mesela en yakın yayın 11.30da. Şu anda kanal yok. O yüzden şaşırdım.

Teşekkür ederim hocam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha once de cokca yazdim ama bir kez daha tekrarlayayim. Zaniolo'yu defansin arkasina kosturmaliyiz. Elimizde Ferrari var ama biz onu surekli derine gondererek at arabasi gibi kullanmaya calisiyoruz.

Şu turu kazasız belasız geceriz umarım b.mbmk bu takım gol bile yenemeliyiz bunlardan 1 0 da olsa raziyim

Muslera
Boey Nelsson Abdül Angeliño
Berkan Sergio
BAY Mertens Kerem
ZANIOLO

İşten eve gidene kadar maç başlayacak ya.

7 de maç mı olur yazın ortasında Kuzey yarım kürede.

İki stoperleride çok uzun muhtemelen ağırlardır biri 1.90 diğeri 1.95. Barış alperin bunlara bi gustavo henrique tarifesi çekmesi lazım.

struga maçında 2 maçta toplam 7-8 tane falan baya tehlikeli pozisyon vermişler rakibe

Maçtan önce koşmaya gideceğim biraz.

En son Ankaragücü maçından 2-3 saat önce koşmaya gittiğimde şampiyon olmuştuk.

Geri
Üst Alt