ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:1 | Zalgiris Vilnius 2-2 Galatasaray | MS | 25 Temmuz | S Sport Plus

Suçlu Okan hoca hiç çalışmamış rakibi. Zaniolo-Yunus- Barış- Kerem 4 tane aynı tarz oyuncuyu birlikte oynattı hiç biri top tutmuyor. Zani sap kanat ortada Halil yada Mertens ile başlasa çok rahat olacağımız maçtı. Sacha kötüydü, Dubois yerine Kazımcan girmeliydi rakibin uzun top atacağı belliydi. Sahamızda geçeriz turu ama bu bir ders olmalı.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Defans evlere şenlik bu sezon. Yediğimiz goller bize hiç yakışmadı.

Hocaya yazar. Herşeyi geçtim, geçen sene de diyordum şimdi de diyorum, Dubois solda olmaz arkadaş olmaaazzz. Çok pozisyon hatası yapıyor tersteyken, bu amatörlerden golü de yine böyle amatörce yedik işte. Sana ne Abdülkerim'in tuttuğu adamdan, kademeye girecek pozisyon mu var orda adamına baksana sen. Te Allah'ım ya.. neyse.

Öyle lanet bir kültürümüz var ki bizim bu Türk milletinin, disiplinden uzak, ciddiyetsiz, küstah.
Zorda kalmadığımız sürece çalışmıyoruz.
Şu maç bile bunun özeti golü yemeden oynamıyoruz golü yiyoruz öne geciyoruz maç bitti havasına giriyoruz.
Avrupanin en disiplinli adamlarını getir bu ülkeye 1 ay içinde gevşek bir adam olup çıkar.
Ama avrupaya gidince o disiplini işliyorlar.
Zaten icardinin bizi tercih etmesinin sebebi de disiplinsiz bir ülke olması

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maça dair gözüme çarpanlar :
1) Nelsson mutsuzsa zorla güzellik olmaz gönderelim
2) Torreira bu takımın yarısı
3) Morutan'ı sonraki maçta 11 başlatalım
Rakip falan değildi içeride 4-5 atarız biz bunlara ...

İçeride 4-5 atıp eleriz ama bu vasat, beceriksiz oyunculardan bıktık artik.
- Barış Alper'i forvette zorlamanın anlamı ne adamın tek iyi yanı fizik gücü onu da kullanamıyoruz. Top kullanamıyor pas kalitesi kötü. Bu yaşta forvete zorlamaya gerek yok.
- Berkan o kadar çok top kaybı yaptı ki delirtti resmen.
- Ne olursa olsun Mertens bu maçta oynar. Kaleye gidemiyoruz bu üretkenliği sağlayacak tek oyuncu o.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Suçlu Okan hoca hiç çalışmamış rakibi. Zaniolo-Yunus- Barış- Kerem 4 tane aynı tarz oyuncuyu birlikte oynattı hiç biri top tutmuyor. Zani sap kanat ortada Halil yada Mertens ile başlasa çok rahat olacağımız maçtı. Sacha kötüydü, Dubois yerine Kazımcan girmeliydi rakibin uzun top atacağı belliydi. Sahamızda geçeriz turu ama bu bir ders olmalı.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katılıyorum, Okan hoca da çok formsuz.

şu takıma 8 bakın allahınızı seviyorsanız

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kazansaydık sabaha kadar lambada yapacaktım.

Neyse, artık rövanşta yaparız.

Hoca demekki rakibi hiç analiz etmemiş sıfır taktik arkadaş rakibin tek taktçği uzun topla gol aramak sen buna dahi önlem alamıyorsan olmaz hoca

Sezon bittiğinde takımın en büyük eksiği ortasaha idi yeni sezon başlıyor yine en büyük eksigimiz ortasaha

Geri
Üst Alt