ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:1 | Zalgiris Vilnius 2-2 Galatasaray | MS | 25 Temmuz | S Sport Plus

Kendimizi dev aynasın da görmeyecegiz bu takım az biraz daha iyi olsa bizi darmadağın ederlerdi.

Şişirip durduk biz şöyleyiz böyleyiz al biz buyuz

Zaniolo ve barış çıkınca ileri de rahatladı takım o ikisi el freni gibiydi

Zanioloya iyi teklif varsa hic durmaz satarım

Sövüp ceza almak istemem

keremin bu sezon başı sahaya sıçma sorunsalına bi çözüm bulmak lazım, beyin kanaması geçirtecek beni

Fenerbahçeden kötü olan takımdan 2 tane gol yedik 3 5 tane de pozisyon verdik. Şaka gibi

Çok doğru zamanda oldu bu rezil maç.
Belki ayaklar daha sağlam basar bundan böyle yere.
Ön tarafı yıldızlar topluluğu yaparken orta saha ve defansı unutmamalı.

Ben yazmıştım bunlar en tiksindiğim maçlar diye. Sen kazanırsın büyük bir olay olmaz. Berabere kalır veya yenilirsin rakibin üç gün bayram yapar. Baksana bile bile formayı fırlatıp kırmızı gördü herif. Hayatının olayını yaşadı. Buna odaklanmış bir hedef belirlemiş ve bunu büyük bir olay olarak görmüş.
Böyle maçlara konsantre olup ilk 15 dakikada işi bitirip farka gitmek lazım ama biz eksiğiz o konuda maalesef.
Bizimkiler öne geçti az attık diye üzülür haldeydi.

Tadımı azda olsa kaçırdı bu maç.

Nelsson geçen sene de böyle kafa gidik başlamıştı, artık sıcaktan mıdır, fiziken midir yoksa transfer ihtimalleriyle kafası mı karışıyor bilmiyorum. Toparlayacaktır.

Geçen sene de yiyorduk bu haltı, hala aynı şeyi yapıyoruz. Tek farkla öndeysen topu saçma sapan ileri dikmenin ne anlamı var? 90+2 orta sahada Sergio bomboş ama topa gelişi güzel vuruyor, dikiyor. İndirsen 1 dakika yiyeceksin belki orada Kerem, Halil ve Mertens ile. Bu son dakikaları 2. lig takımı gibi oynamamıza anlam veremiyorum. Sahada top tutacak adam olmasa anlayacağım ama ayağı düzgün isimler de var. 1-2 bitseydi ne güzel gol atmaya çalışacak bir rakiple oynayacaktık, daha keyifli, stressiz bir maç izleyecektik haftaya, şimdi bu maçın bir benzerini yaşayacağız muhtemelen.

Diğer bir eleştirim de şu; Rakibin kaleye otobüs çekeceği zaten belli, adam eksiltebilecek, dar alan becerisi olan, çevik adamları kenarda oturtmanın ne anlamı var ki? Hadi oturttuk 2. devreye neden aynı 11 ile devam ediyoruz

Umarım 2. maç çok daha ciddi bir şekilde, rakibi de ciddiye alıp öyle çıkarız maça da turu geçeriz. Bu tarz hazır takımlara karşı yükleme sonrası hiçbir maçın kolay geçmeyeceğini de taraftarımız artık anlamıştır.

Bu oyuna bu skor yine iyi arkadaşlar bakmayın.

Evimizdeki atmosferde rakip takımın durumu daha farklı olur. İster istemez etkilenirler. Yine de hep söylüyorum elemeler tam bir bomba. Her takım her takımı eleyebilir. Üstelik biz birde 3 tane oynayacağız. En güzeli bu şampiyonlar ligine direk gidebilmek.

Barış zaniolo yunus kerem 4lüsü ile olmaz, hepsi açık alan topçusu, Okan hoca bunu nasıl görmez hayret ediyorum.
Içerde bu takımı yener ekleriz o ayrı mesele ama defansta hem Victor hem Abdul çok kötüydü, bariz konsantrasyon eksikliği var, özellikle Victor gidecekmi kalacakmi belli olsun bira an önce, yoksa oraya ujfalusi gibi tecrübeli biri lazım.

Ayriyeten kafamı bandonuza sokuyum, kafam .ikildi 90dk boyunca

2201117PG cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt