ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:1 | Zalgiris Vilnius 2-2 Galatasaray | MS | 25 Temmuz | S Sport Plus

Yangının dozunu abartmayin, sezon basi normal bir oyun

Barış kapanan takımlara karşı bırak forvet oynamayı ilk 11 de bile oynayamaz. Barışın oynayacağı maçlar fener gibi defans hattını önde kuran takımlar olur ancak.

Şu kepaze sergio dururken Morutanı gönderen teknik direktörü saniyesinde kapınınönüne koyarım. 36 yaşındaki Mertens ve Morutan fark yarattı. Samimi söylüyorum Morutanı yollayan hocanın lisansını yırtarım, utanmadan bide adamı yedek başlattı,

Test maclarida olsa oynadigimiz futbolla belliydi, yok hazir olmasiydi yok kondüsyonuydu vs.. Ne olursa olsun kurulu bir düzenin olmali takimda. Sampiyonlukla sezonu bitirmis bir takimsin sonucta. Böyle bir lüksün yok, ayrica takimi bozmamisiz. Cikip 3 ay tatilede ayrilmadik. Ne oynuyoruz biz, ne calisiyoruz antremanlarda anlamis degilim.
Yok Istanbul da aliriz problem yok ne demek. Hem icerde hem disarda alacaksin bu maclari.

Rashica diyen var torreira diyen var
Dalga mı geçiyosunuz beyler ya

Güzel kardeşim ben zaten ezici bir oyun beklemiyorum çoğu zorluklarında farkındayım ama bugün karşında iyi bir takım olsa tur gitmişti.

Köy takımından 6 tane isabetli şut yemişiz skandal resmen.

Geri
Üst Alt