ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:1 | Zalgiris Vilnius 2-2 Galatasaray | MS | 25 Temmuz | S Sport Plus

Muslera da yüklemenin etkisinde sanırım.
Bizi herhangi bir yerleşe çıldırtırsa bu çıldırtır diyeyim. Acil yeni bir kan lazım, duygusallık falan bahane bu sezona başka kaleciyle başlamamız lazımdı

En azından yenilmeden bir tokat yedik diye teselli ediyorum kendimi. Bu rakipten 2 gol yiyip 2-3 de net pozisyon vermek kabul edilecek şey değil. Hocanın performansını da hiç beğenmedim. Ayaklar biraz yere basar umarım.

forvet yok diye forvet olmayan 2 adamı forvet oynatıp toreirasız 2li o.s yapan hocaya tesüf edelim.

Halenmi alisamadiniz Turk takimlari gec baslar agir yukleme yapar gec hazir olun haziranda temmuzda hazir olan takim gordunuz mu ? halen neyi elestiriyorsunuz adamlar ligin kacinci haftasini oynuyor yetenek olsads futbolda fizik yoksa bir halt yapamazsin

o agir yuklemeden sonra adamin bacagini kaldiracak hali kalmaz haftaya 5 atar geceriz yaygaraya gerek yok

takım fizik olarak iyi değil rakip neyrdeyse 30. maçını yaptı tipik küzey futbolu ülkece bize ters geliyor ve geç form tutan bir takımız fakat özellikle totrerira yerine oynayan berkan maçı mahf etti.2. golden önce mertensin saçma sapan top kaybından yapılan gelişi güzel ortada abdülkerimin yer tutamamasından golü yedik.Ne hoca ne takım ciddiye almamış maçı 2. maçta bu olmaz ayrıca sadece 5 dakika ciddi oynayıp 2 gol bulduk.1 hafta ciddi hazırlanırsak eminim ok rahat eleriz

Rashica torreira nın ne kadar önemli olduğunu gördüğümüz bir maç oldu... Zaniolo müthiş falan da değil ayrıca... Sergio da gideceğini çok iyi bildiğinden yine hayalet moduna geçmiş. O yüzden diyorum 11 belli olsun diye öyle sürekli rotasyonlarla olacak iş değil bu.

Bitirici özelliği biraz olan bir forvetleri olsa mac 4-2 'ydi.

Son vuruşlarımız olsa ilk yarıdan 2 yapardık. Bu takımı eleriz sıkıntı değil ama 3. ön eleme ve playoff maçlarında daha iyi takımlar olacak ve biraz daha fazlasını yapmamız gerekecek.

Geri
Üst Alt