Kemal Özbaş
Büyük Kaptan
- 8 Eylül 2009
- 26.554
- 6.512
- 2.238
İki maç toplamında en çok gol atan kazanıyorDeplasman golü avantajı yok değil mi ?
hangi skorlarla turu geçeriz reisler ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki maç toplamında en çok gol atan kazanıyorDeplasman golü avantajı yok değil mi ?
hangi skorlarla turu geçeriz reisler ?
89, Youtube da açıp izleyebilirsin, 5 0 MilanHangi senelerdi real milan maclari?
Zaha yi 10 deneriz belki10 numara da ne Zaniolo ne Kerem'in olmayacago belli oldu. Zaha ile Icardi geldiginde Zaniolo'yu nereye monte edecegiz bilemedim.
Yok canım, gayet sağlıklıyım hem ruhsal hem bedensel çok şükür.Abi kusura bakma da mal misin?
Bi ihtimal. Gormek lazim. Ama ilerisi icin ince bir problem var gibi. Zaniolo zor bir adam vesselam.Zaha yi 10 deneriz belki
Guzel abim futbol bu, elbet gruplara kalamamak bi ihtimal. Lakin bu kadro beton deler. Deplasmanda golli berabere kaldik. Sezonun ilk resmi maci. Bok gibi oynamamiz gayet normal. Seninkisi temenni gibi duruyor. Azcik sakin abim.Yok canım, gayet sağlıklıyım hem ruhsal hem bedensel çok şükür.
Kampdan yorgun dönen aslanlar turu Istanbula birakti!
DN2103 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Böyle oynarsak ludogorets bizi yer
Bu zeminde cl maçı oynatanlarından Allah belasını versin
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu zemine gerçekten nasıl izin vermiş anlamadım, halı saha zemini gibi ve top çarpınca kum falan yükseliyordu zeminden. Hazır olmadığımız bir gerçek ama İstanbulda hallederiz, sonraki maça zaten ileri uç hattımız iyice oturmuş olur diye düşünüyorum. Ayrıca Halil girene kadar forvetsiz oynadık resmen.Bu zeminde cl maçı oynatanlarından Allah belasını versin
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi