Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.015
- 25.354
- 3.033
Bu neydi yalnız yav kamera yakalayamadı manyak herifi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah demek isterdim ama maalesef henüz erken biraz daha zamanı var aldığım bilgiye göre.Sergionun veda macimiydi bu @Melikşah Aydoğan ?
yooo 36 yaşındaki topçumuz kuratardı utanırlar mı acaba diğerleriTorerria ilk geldiğinde çöp ilan edişmişti bu Gsc de o yüzden çöpçülerin yorumlarının hiç bir değeri yok Mertense topa vuracak gücü yok diyenler şimdi kraltens diyorlar.
Noktalama isareti kullaniyor musun?Morutan mı akıcı pas atmış Farklı maç mı izledik!
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hiçbir şey olmaz... Geçen sezona da böyle başladık... 6 7 maç sonra görüşelim...şlye kalamazsa yem ederler gibi duruyor yönetim
Bilmiyorum hazirlik kampinda Hangi metodlar kunalindi, Ama zaten sadece 3,5 hafta izin yapan oyuncuya yükleme falan gerekmezdi. Oyuncular akiciligini, relax oynamasini unutmus gibiler.Kampta yüklemeler olur, yüklemelerden sonra ilk başta vücut ağırlaşır sonra yavaş yavaş kendine gelir ve toparlar.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oyewusu mudur nedir biraz becerikli olsa 3 tane atmisti.O nasil birsey yaf hahaha![]()
Oyewusu mudur nedir biraz becerikli olsa 3 tane atmisti.